Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mckay
aktív tag
Köszönöm szépen!
Rákerestem e szavakra, és találni ellenőrzésükre szakosodott webes toolokat. Köszi!
Azt látom, hogy nekünk nincs DKIM aláírás a levélben. Másban nem különbözik a mi levelünk azoknak a leveleitől, akiknek gond nélkül azonnal odaér. Például másnak sincs DMARC rekordja. De akivel összehasonlítottam, annak van DKIM a levélben. Nos, egyeztetek majd a rendszergazdával, hogy be tudja-e tenni.
Egyébként nem is gondoltam volna, hogy ennyi minden állhat egy levél útjába. Például hogy karantén is van egy ilyen nagy levelezőrendszernél. Azt gondoltam, hogy vagy eldob egy levelet spam pontszám vagy egyéb alapján, vagy pedig berakja az Inbox-ba. De hogy parkoltassa?! És azt miért? Tovább elemzi egy másik program, amikor majd az a másik program ráér?

No meg azért is csudálatos, mert a Gmail.com nem gördít akadályokat a levelek elé. És azért az sem egy kis felhőszolgáltató...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Anime filmek és sorozatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Epic Games
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó BONTATLAN Samsung Galaxy S24+ 12/256GB Lila / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)