- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbi14
senior tag
Van egy Belkin F5D7230-4 routerem, 2gép kábelről kapja a netet a laptop meg okostelok wifin. Ha elkezdek torrenten tölteni, nem tudok böngészni nem jelenik meg egy oldal sem, amint bezárom jó lesz. Próbáltam routerben beállítani a portot, de nem segített.
Több programhoz is kéne ez a port forwarding(pl andoridos teloval irányítani a pc-t, de az se jó) Mit nem csinálok jól? -
Norbi14
senior tag
Hali
Nekem olyan problémám lenne h van két gép, és a másik gép valamiért nem hajlandó bekapcsolni(bejelentkező képernyőig jut el, és ott kikapcsol a monitor) és mielött újra telepíteném szeretnék egy két dolot kimenteni a dukumentumokból.
Erről a gépről elérem a megosztást, de totalcommanderben nem enged beleépni a Ducuments And Setting/felhasznalo mappába kiírja h hozzáférés letiltva, rányomok h rendszergazdaként és nem csinál semmit! -
Norbi14
senior tag
válasz
Norbi14 #4096 üzenetére
írtam a szolgáltatómnak, azt írták h állítsam fixre a dns-t a klienseken, hol tudom beállítani? én a net kapcsolatnál a TCIP/IP prtokolnál be állítottam fixre a dns-t (szolgáltató megadta) de így sem jó az msn, meg nem tölti be a microsoftos oldalakat
nah közbe írtak h így kellet...de nem jó így sem:S
-
Norbi14
senior tag
válasz
::Trunks:: #4089 üzenetére
jól van beállítva...szal nem tudom mi lehet
valami a routerrel lesz sztem v nem tom, de már nagyon idegesít h nem tudok bejelentkezni msn-re
-
Norbi14
senior tag
Már írtam az msn topicba de itt is rá kérdek....nah szal tegnap óta nem tudok msn be bejelentkezni, és a böngésző a www.microsoft.hu www.hotmail.com http://get.live.com/messenger/overview oldalakat egyáltalán nem is tölti be....
másik gépen is ugyenez a helyzet, a net routerrel van szétosztva
msn újra telepítése megtörtént, víruskeresés meg történt.
Valami ötlet h mi lehet? -
Norbi14
senior tag
Hali
Nah bele is kezdek van egy Vistás gépem tegnap este még volt net amikor ma reggel bekapcsoltam már nem volt a modem szerint van net minden LED világít a modemen a gép azt írja hogy korlátozott. Próbáltam úgy hogy nem net kábellel kötöm össze hanem USB kábellel akkor is ugyanzt írja hogy korlátozatt kapcsolat. Kipróbáltam az XP-s gépemen ott netkábellel van net de USB-n már nincs. Egyszerűen nem értem hogy Vistán mér nincs net eddig teljesen jó volt. Ötletek? Vistát már újratelepítettem.
jah és kábelnetem van
[Szerkesztve] -
Norbi14
senior tag
Lenne egy hülye kérdésem
Ha megpróbálok csatlakozni a tesom gépéhez akkor User name és Password-ot kér, de ezek mik? milyen jelszót kell megadni? Jah és az én gépemen Vista van a tesómén meg xp sp1
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xbox Series X|S
- Milyen egeret válasszak?
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Xbox tulajok OFF topicja
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HP notebook topic
- További aktív témák...
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest