- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- RIOS Gépház: Új design az IT Cafe-n!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
Új hozzászólás Aktív témák
-
VeryByte
őstag
válasz
Ablakos #29966 üzenetére
Aha, amit leírtam az sima Windows PPTP VPN-re szólt.
Cisco AnyConnect esetén más a helyzet.
Ott, ha ez központilag van beállítva, akkor nem is tudod beállítani kliens oldalról.Viszont azt nem hiszem, hogy be tudod állítani interfész szinten, hogy melyiken menjen a VPN, ráadásnak azért nincs simán internezed ilyenkor (illetve lenne, csak éppen a céges hálózatodon keresztül, ha átengednének), mert az AnyConnect átírja az alapértelmezett átjáródat.
Én a helyedben ezzel így nem görcsölnék.
Csinálnék egy virtuális gépet (Viretualbox, vmware) és azon használnám az anyconnect-et meg az RD-t, arra oloyankor nem is kell neked egyéb net szerintem, a normál gépedet ilyenkor pedig semmi sem bántaná. -
VeryByte
őstag
válasz
Ablakos #29963 üzenetére
Mert a VPN kapcsolatnál be kéne állítani, hogy ne a távoli átjárót használja.
(VPN adapter, jobb egér gomb, tulajdonságok, hálózat, IPV4 protokol, tulajdonságok,Advanced (na ezt magyarul nem tudom minek fordították, gomb bal alul), és itt vedd ki a pipát a távoli hálózat átjárójának használata elől.)
Persze ezek után az RDP-t inkább IP-vel éred majd el, mert így a távoli DNS sem megy majd és nem fogja tudni feloldani a nevet, de ha tudod az IP-t, akkor nincs gáz. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus VivoBook s14 Flip /i3-1315u/16/512ssd/14/FHD/IPS/Touch/HUv
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- 27% Számla! HP Transcend 2,8K OLED laptop! Ultra 155H / RTX 4060 8GB / 16GB DDR5 / 1TB! BeszámítOK
- Garmin tactix Delta Solar okos óra eredeti Garmin titan szíjal
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest