Új hozzászólás Aktív témák

• carex6

csendes tag

válasz sch_a #70683 üzenetére

Sajnos teljesen hozzá nem értő vagyok és tetteimben nincs logika, hiszen azt sem tudom, hogy milyen jelenségek okozhatják a kapcsolódási problémát.
    Bementem a szolgáltatói routerbe és az esemény naplóban rákerestem a tűzfal/wifi hibákra és nem hozott találatot.
    Persze azt sem tudom, hogy ez így jól van-e.
    Tavasszal, amikor vettem egy routert a szolgáltatói mögé, azt hittem, hogy mi lehet olyan nehéz abban, hogy beállítok egy AP módos routert és azzal és a Vodafone routerrel ki fogom szolgálni az öt fős család igényeit.
    Ezzel szemben az itt lévők segítségével az év utolsó napján jöttem arra rá, hogy az AP router statikus címe a voda router dhcp tartományában van.
    Na bocs, ez most kijött belőlem.
    És ahogy fentebb írtam, az egyik fortnite-ozni akar a Nintendon, a másik FC Mobile-ozni a telefonon, az asszonynak meg kéne stabil vezetékes kapcsolat az online előadások hallgatásához a suliba.
    Ja és persze mindig csak éjszaka vagy ünnepekkor van idő ezzel foglalkozni...
    És az a bajom (vagy inkább a megalapozatlan félelmem), hogy ha felhívom a Vodafone-t, hogy baj van az eszközzel, akkor rámér vagy kiküldi a szerelőt, aki azt mondja, hogy a routerig minden rendben....
    Bocs még egyszer.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés