- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
Sziasztok,
Kéne egy kis segítség!
Véletlenül reseteltem a hálózati beállításokat a windows-ban, és azóta nem tudom elérni a NAS-t. A NAS lokális hálón van, közvetlenül a PC-vel összekötve kábelen a második LAN porton (az első az internetre van kapcsolva). Dedikált statikus IP címe van, amit viszont hiába állítok be a windows-ban, akkor sem találja meg semmi. Sajnos a subnet mask értékét nem írtam fel anno, így azt nem tudom (végig próbáltam a szokásos 255.255.255.0; 255.255.0.0; 255.255.255.255 és 255.0.0.0 verziókat, de semmi).
A QNAP QFinder se találja meg a NAS-t, viszont érdekes módon, ha lefuttatok egy diagnosztikát az adott LAN porton a windows-ból, akkor -bár kiírja hogy nem sikerült javítani a problémát-, a QFinder megtalálja a NAS-t és listázza látható eszközként, de kapcsolódni akkor sem tudok hozzá és egy refresh-t nyomva már ismét nem találja meg.Szóval a kérdés az, hogyan lehetne megtalálni és csatlakozni a NAS-hoz, vagy mit lehetne tenni, mivel próbálkozzak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest