Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrCsiT
addikt
válasz
KilgoreTrout
üzenetére
A napelem annyiban lehet érdekes, hogy ha előző pályázatból "rittyent fel", akkor ebben ugyanaz az igénylő nem adhat be pályázatot..
Más: én azt nem találtam meg sehol, hogy ha végül nem jönne össze a 30%-os megtakarítás, vagy annak igazolását nem fogadná el valamilyen okból a hatóság (pl. most írok valamit.. nem támogatott ablak fajtára költöttél), akkor végül a bank általi előfinanszírozás (összeg kikérés a vállalkozó számlájára) után összegyűjtött teljes hitel összeg milyen kamattal fog ketyegni?

(A Felhívás a (valami ilyesmi nevű) "Felhasználói Rend"-re mutogat a kérdésben, a Rend meg vissza a Felhívásra?!
)Ha valaki megtalálja, megírná a forrást, tehát, hogy minek a hányadik oldaláról idéz? Köszönöm.
-
asdf_
veterán
válasz
KilgoreTrout
üzenetére
Van a jelenlegi éves fogyasztásod, amit fűtésre és melegvízre fordítasz. Ezt, a meglévőt kell csökkenteni 30%-kal. Én legalábbis nem tudom másképp értelmezni (így annak jelentőségét sem látom, hogy miért számítana, hogy van-e napelemed vagy sincs)
Új hozzászólás Aktív témák
- Unihertz Tank 3 Pro 8849 5G, 100 lumen / 120 Hz DLP projektor, óriási 23 800 mAh 16/512 GB
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
- Vadiúj AM 4 procik! Raktáron! Kamatmentes rèszletre is! ÈRDEKLŐDJ!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)