Új hozzászólás Aktív témák
-
MrCsiT
addikt
válasz
KilgoreTrout #138 üzenetére
A napelem annyiban lehet érdekes, hogy ha előző pályázatból "rittyent fel", akkor ebben ugyanaz az igénylő nem adhat be pályázatot..
Más: én azt nem találtam meg sehol, hogy ha végül nem jönne össze a 30%-os megtakarítás, vagy annak igazolását nem fogadná el valamilyen okból a hatóság (pl. most írok valamit.. nem támogatott ablak fajtára költöttél), akkor végül a bank általi előfinanszírozás (összeg kikérés a vállalkozó számlájára) után összegyűjtött teljes hitel összeg milyen kamattal fog ketyegni?
(A Felhívás a (valami ilyesmi nevű) "Felhasználói Rend"-re mutogat a kérdésben, a Rend meg vissza a Felhívásra?!
)
Ha valaki megtalálja, megírná a forrást, tehát, hogy minek a hányadik oldaláról idéz? Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szerszámcsomag + szerszámos láda
- Magyarországon jártam - saját kép - 40x60 - fém kerettel, prémium poszter, fényes fotópapír
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Xiaomi Electric Scooter 4 Lite 2nd Gen elektromos roller
- Telefon szervízhez szükséges szerszámok
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest