Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- [K2]: AnyDesk átverés
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
Új hozzászólás Aktív témák
-
asdf_
veterán
Sajnos nem tudom idézni, mert nem tudom hol olvastam és nem könyvjelzőztem le, de nagyot röhögtem...
Azt mondták a pályázat kapcsán, hogy júniusban lehet benyújtani az igényeket, és akár már az ez évi fűtési szezonban az új takarékos kazán dünnyögését lehet majd hallgatni otthon.
Ugyan úriember biztosra nem fogad, de úgy őszintén, ennek mennyi esélyt adtok? Hogy június eleji benyújtással, elbírálják, megítélik, a bank is hitelképesnek minősít, a banknak folyósítják is a teljes összeget, Gipsz Jakab meg keres és talál kivitelezőt, gáztervezik, gázmeózik, kéményesez, gázóra le, felpattan egy új kazán, gázóra fel, kijönnek, átveszik, számla, benyújtod, utalják a kivitelezőnek és mindez október első hetéig kész lesz. Mindössze 4 hónap alatt. Hát, nagyot csodálkoznék...
Új hozzászólás Aktív témák
- SnowRunner
- Path of Exile (ARPG)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sweet.tv - internetes TV
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3883, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman Z1 Plus CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest