- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi5244
őstag
Mi is kihátráltunk belőle. Az OTP-s fickó azt ajánlotta, hogy fogadjunk fel egy pályázat író céget/tanácsadót, mert annyira bonyulult, hogy ezt halandó ember nem tudja végig vinni.
Tegnap már meg is jelent a lista akik közül párat felhívtam. Na itt döntöttem el, hogy elengedem. Már a velük folytatott kommunikáció és lebonyolítási szisztéma is elég véleményes. Saját szakikkal dolgoznak, nem nagyon válogathatom meg paramétereket, anyagokat, műszaki megoldásokat stb. Kijön egy szaki, ránéz a házra és megtervezi, előírja mit és hogy csináljunk meg. Tény, hogy minden adminisztrációt és ügyintézést megcsiálnak, de azért ilyen áron nem bonyolódunk bele, ennyit nekem nem ér. Továbbá a kényszerített hitel se tetszik, még annak ellenére sem, hogy elvileg 0-ás a kamat.
Amúgy én is több kivitelezővel tartom a kapcsolatot, és mind azt mondja, hogy káosz az egész, és ők pl nem is fognak regisztrálni a rendszerben.
A két évvel ezelettő otthon felújítási támogatás sokkal barátibb volt, igaz ott utó finanszírózás volt, de sokkal kevésbé bonyolították meg.
Nem akarom itt most a politikát előhozni, de sztem sok balatoni nyaraló fog megújulni ebben a pályázatban. Le vannak osztva a lapok itt már, átöblítik a pénzt ezen a rendszeren, aztán csá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Wuthering Waves
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- További aktív témák...
- Magyarországon jártam - saját kép - 40x60 - fém kerettel, prémium poszter fényes fotópapír
- KitchenAid Artisan 5KCG8433
- FÉLÁRON! Gyeon Q2 Syncro EVO Lightbox kerámia védelem (50+50 ml)
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- Dell G15 5520 Gamer FHD IPS 120Hz i7-12700H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3060 6GB 140W Win11 Garancia
- Samsung Galaxy Z Fold4 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest