Hirdetés
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi5244
őstag
Mi is kihátráltunk belőle. Az OTP-s fickó azt ajánlotta, hogy fogadjunk fel egy pályázat író céget/tanácsadót, mert annyira bonyulult, hogy ezt halandó ember nem tudja végig vinni.
Tegnap már meg is jelent a lista akik közül párat felhívtam. Na itt döntöttem el, hogy elengedem. Már a velük folytatott kommunikáció és lebonyolítási szisztéma is elég véleményes. Saját szakikkal dolgoznak, nem nagyon válogathatom meg paramétereket, anyagokat, műszaki megoldásokat stb. Kijön egy szaki, ránéz a házra és megtervezi, előírja mit és hogy csináljunk meg. Tény, hogy minden adminisztrációt és ügyintézést megcsiálnak, de azért ilyen áron nem bonyolódunk bele, ennyit nekem nem ér. Továbbá a kényszerített hitel se tetszik, még annak ellenére sem, hogy elvileg 0-ás a kamat.
Amúgy én is több kivitelezővel tartom a kapcsolatot, és mind azt mondja, hogy káosz az egész, és ők pl nem is fognak regisztrálni a rendszerben.
A két évvel ezelettő otthon felújítási támogatás sokkal barátibb volt, igaz ott utó finanszírózás volt, de sokkal kevésbé bonyolították meg.
Nem akarom itt most a politikát előhozni, de sztem sok balatoni nyaraló fog megújulni ebben a pályázatban. Le vannak osztva a lapok itt már, átöblítik a pénzt ezen a rendszeren, aztán csá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Spórolós topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Koenig One Touch Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Olcsóbb! Új, felbontott Bosch GWX 17-125 PSB 1700 W X-lock prof. sarokcsiszoló flex - 1,5 év gari!
- Xiaomi Mi Pro 2 Elektromos roller! 10 métert futott!
- !!AKCIÓ!! Vadonatúj, bontatlan iScooter iX6 elektromos roller, 1 év gari 45 km/h, 1000 watt
- LG mosógép és hőszivattyús szárító összeszerelő konzollal
- iPhone AIR 256GB 100% (2028.10.22 Garancia)
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest