Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- Mercis kalandok - A könyv
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rwin5
őstag
Mi végül megvétóztuk a programot, pedig nagy volt az öröm mikor bejelentették. Az energetikai tanúsítványt is elkészítettük, szóval meg volt rá a szándék részünkről, de ahogy haladt előre, meg csúsztatták, végül lemondtunk róla. Az sem biztos, hogy a jelenlegi fűtésszezon előtt be tudna fejeződni a munkálat, én meg jobban szerettem volna pörgetni a dolgot.
Legyen valami on is: volt kint nyílászáró cserével szakember, meg fűtéskorszerűsítéssel több árajánlatot is kértünk. Volt aki azt mondta, hogy jó dolog az otthonfelújítási végül a 4 szakival, akivel beszéltem abból csak 1 fő mondta azt, hogy érdemes volna belevágni. Mind a 4-en számlaképesek egyébként. Azt mondták, hogy nagyon meg van bonyolítva, meg az ő szemüket az szúrja, hogy csak meglévő listából lehet (vagy egyelőre így lehet) beszerezni az alkatrészeket. Pl: Saunier Duval-t 24 kw (hasonló teljesítményben HAJDU +150-200.000 Ft-ért van, azért ez sem utolsó szempont) ajánlották kombi kazánnak, hogy évek óta szerelik, de a Hajdú termékekkel kapcsolatban nincs tapasztalatuk. Így meggyőzött, hogy ha már lesz benne önerőnk, akkor inkább kapjunk szabad teret és olyat szereltessünk, amit ajánlanak a helyi kivitelezők.
röviden: szerintem nagyon meg lett kavarva, én ezt a visszajelzést kaptam a szakiktól is. Nyilván értem azt is, hogy próbálják támogatni a hazaiakat, szóval nem negatív szájízzel írom ezt. Az is nagyon fura, hogy kb. úgy tűnik, hogy alig kompetens egyelőre az egészben bárki is, így ha az átlag ember nem tud kiigazodni rajta nem tudom mi a helyzet azokkal akiket kevesebb ésszel áldott meg a sors.
Új hozzászólás Aktív témák
- #Drive Rally teszt
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Eladó Woom Up 5 szuperkönnyű elektromos mountain bike
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Goodyear EfficientGrip Performance 2 205/50 R17 93W méretű nyári gumi
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Gree klíma AKCIÓS áron beszereléssel együtt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest