- Asszociációs játék. :)
- Árnyékos sarok
- leslieke farmerzsebe
- Volkswagen Passat B5,5 1.9 PDTDI Variant 131 LE Comfortline.
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux Live ISO bootolása PXE-ről, UEFI rendszereken
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Digitális Állampolgárság Program
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
yogibear
őstag
válasz Yodlaf #19111 üzenetére
Amúgy nem úgy volt, hogy a Smartbank megszűnik és csak az új marad? A Smartbank is elérhető és telepíthető most is.
Olvasni, olvasni, olvasni... © 6. Lenin...Kivezeti az OTP Bank 2022. március 24-től a SmartBank szolgáltatást a lakossági ügyfélkörben.
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”©Hofi
-
Llew
senior tag
válasz Yodlaf #19090 üzenetére
Ha te kapod és arra utalsz az az ingyenes törvényileg.
Maga a kérelem kiküldése nem feltétlen, de jelenleg még talán egyik bank sem számol fel érte díjat.
Azért mert kevesen használják, mert rengetegen még csak nem is hallottak róla, a bankok meg érthető módon nem reklámozzák, van ahol nem is tudsz indítani. Ha sokan kezdik használni, akkor lesz a kérelem indítás a fizetős.Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
yogibear
őstag
válasz Yodlaf #19075 üzenetére
Idénre ígérnek még valami emelést?
A szokásos... számlavezetési és csomagdíj, kártya kibocsátás díja... mint tavaly, március 1-től, a KSH által hivatalosan bevallott inflációval emelnek majd...
Az átutalások díját jan. 1-től már emelték...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”©Hofi
-
yogibear
őstag
válasz Yodlaf #19066 üzenetére
A band7 ma is eldobta magát, rápöttyintek, jön a kép, oldanám fel a kijelzőt, azt már nem akarta venni, lecsatoltam meg fel, kód beüt, akkor jó lett, mikor hazaértem csináltam azon is egy factory resetet... a 6-os csinált olyat, hogy egyszer csak nehezen akart kapcsolódni az apphoz, de fc után az is megjavult... ennek sem árthat, sosem kapott fc-t mióta megvan...
Telefon meg csak és kizárólag egy terminálnál csinálja... egy trafikban... régi típusú vezetékesen, ha a lottót adom fel ugyanott ahhoz másikat használnak, kézit, azzal sosincs baj...
Most így visszagondolva, talán még a Simplepay csinálta a duplázást.
Az lehet, mert az van fent, a "régi" MC-os... de a telefont ritkán használom fizetésre, az óra kényelmesebb... majd egyszer beüzemelem a GW-et ha lesz kedvem, köszi a tippet...[ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
válasz Yodlaf #19048 üzenetére
hülyeség is lenne, pont h ezzel magát és védi a bank, ha leveszed a limiteket.
Egyébként van ahol alkalmazzák, szóval jogos volt a megfigyelésed.viszont ha nem lesz változás márc 1től fizetni kell a készpénz befizetésért automatában.
már kezd elegem lenni az apróbetűk bogarászásából
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
yogibear
őstag
válasz Yodlaf #19007 üzenetére
Ha küldenek a nevére borítékban egy kitöltendő papírt, azzal hogy mellékelni kell egy közjegyző által készített hivatalos másolatot az igazolványáról, azt minek kell még el is postázni valahova Dragacslököd Dűlő út 23. alá nekik? Persze ismerve a királyi posta minőségi szolgáltatását, kénytelen vagy mindent rátetetni, ajánlva, tértivevény, elsőbbségi, miegymás, hogy legalább 80% esélyed legyen, hogy meg is kapják... és ha megkapták miért nem böffentenek rá valamit? Legalább a netbankban, ahol amúgy minden leállásukról értesítenek, de még arról is ha lejár a webkártya? Plusz, ha már a papírjuk ki van töltve, aláírva általa, plusz van drága pénzen hiteles igazolvány másolat is, azt miért nem elég leadni a fiókban?
A szám nélküli hívás ignorálását már mástól is hallottam
A vonalas száma sehol sincs megadva, főleg nem a banknak (ott az én mobilom van beregelve 20 éve) mégis állítólagosan banki számról keresték, csak nem hallotta a csörgést szokása szerint, így nem vette fel, bekerült a nem fogadott listába, ott láttam meg és kerestem rá a neten... Ráadásul 2 különböző szolgáltató 2 különböző száma van a vonalashoz, a mostanit csak kb 3-4 éve üzemeltem be (addig csak úgy volt, mert olcsóbb vele a csomag), addig a másik szolgáltatóé volt üzemben... egyik sem volt sosem megadva a banknak...
De mindegy zárjuk le a témát...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”©Hofi
-
yogibear
őstag
válasz Yodlaf #18999 üzenetére
Nem tudom mi az alapja a kiválasztásnak az adategyeztetésre... vénasszonyt aki sosem jár fiókba kártyája sincs csak kapja a nyögdíjat meg minden közmű csoportossal megy, mit akarnak tőle? Ha nem lennék a számlájához társtulajként hozzáadva, simán letiltanák neki, mert lemenni sem tud pofavizitre... és én hiába mutatom be az igazolványát az nekik nem jó, csak az, hogy elmész közjegyzőhöz csináltatsz 6ezerért hivatalos fénymásolatot róluk, azt meg feladod a kitöltött bank által küldött papírral együtt postán kb plusz 2ezerért a banknak... de az hogy odaért meg látjuk megkaptuk, vagy valami böffenés, azt már nem... arra nekik nem telik...
Volt valami sms nálam is, de lófax a s*gükbe, ha nyomoruk van, írják meg üzenetben a netbankban, de arra nem telik nekik...ismeretlen számokat amúgy sem veszek fel és nem hívok vissza... főleg olyan korban, ahol rendszeresek a telefonos átverések...
Az ő száma ráadásul nincs is megadva, de oda is jött vmi sms... azt meg hogy?
1,5 éve voltak fiókban kártyacsere miatt, meg utána 1 hónappal leadni a régi Visat, akkor rákérdeztem, aszonták rendben vagyok... nem tudom miért fontos nekik a pofavizit... miközben 8 pult és jó esetben csak 2 dolgozik ügyféllel a többi aktatologat... feleslegesek...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”©Hofi
-
újonc
válasz Yodlaf #18992 üzenetére
Hivatalosan valóban kellene, a Rafi app például zaklatott is, hogy be kell küldenem az újat vagy a jogszabályi kötelezettségeik miatt a lejárat + 60 nap után nem fogok hozzáférni a számlámhoz, amíg meg nem kapják az újat. Viszont náluk egyszerűen be tudtam küldeni online az újat, szóval ők megkapták, az OTP meg majd, ha arra járok.
-
yogibear
őstag
válasz Yodlaf #18992 üzenetére
Pedig hivatalosan kell(ene) adatmódosíttatni ha változott vmi, akár új sziget kaptál...más kérdés, hogy sose foglalkoznak vele, max a kötelező adategyeztetés esetén, vagy ha olyasmit intézel, amihez kell a személyid is...
-
addikt
válasz Yodlaf #18884 üzenetére
Nem tudtuk pontosan, hogy mennyi bankjegyet készülünk berakni, viszont tippeltünk, hogy 200-nál több lehet, mert elég vaskos volt a vastagsága a pénzkötegnek (de végülis befért a nyílásba) és megszámlálás után írta a gép, hogy mennyi db bankjegyet számolt és valóban több volt, de stimmelt az összeg is, szóval nem volt gond.
Ha bármiféle gond lett volna, akkor megszakítható az egész folyamat és egybe kiadja a berakott kp-t, mintha mi sem történt volna, szóval nagy félelem nem volt az egész folyamat alatt.
Olyan is sokszor volt már, hogy megszámolás után valamelyik bankjeggyel baja volt és azt kiadta, de utána később újra berakva már megette azt is szépen. -
addikt
válasz Yodlaf #18880 üzenetére
Nekem eszembe nem jutna kp befizetést humán ügyintézővel intéztetni, tökéletesen alkalmasak erre az ATM-ek és nem vagy ugye időhöz kötve.
Nekem sajnos időnként muszáj kp-t befizetnem, mert a fizetésem egy részét abban kapom és nem szeretek szarakodni a kp-vel, szóval amikor összegyűlik már jónéhány százezernyi mennyiség, akkor “lenyúlom” édeasanyám OTP-s kártyáját és befizetem neki saját számlájára a kp-t, amit aztán átkérelmezek magamnak Gránitra.
Nagy összeg befizetése is simán működik ATM-en, egyik este 8 millió Ft kp-t fizettünk be és kipróbáltuk azt is, hogy valóban 200db bankjegy-e egyszerre a limit, de ez valami korábbi dolog lehet, mert többet raktunk be, mint 200db darab (nem sokkal többet, de nem tudom pontosan) és azt is tudta kezelni a gép szépen.
-
DS39
nagyúr
válasz Yodlaf #18880 üzenetére
én sem gyakran használok kp-t.
csak egy példa volt. de akkor ne legyen ügyfélfogadás, tehát kvázi zárjanak be, aztán ők végezhetik a "háttérmunkát", nincs azzal gond.
de tényleg nem tudom, hogy lelki segélyszolgálaton kívül minek vannak nyitva ügyfeleknek, mert ilyen dolgokért megy be valaki egy fiókba. (minden másra ott netbank)
és nyilván lakossági igény lenne, hogy ahogy a közértbe, plázába tudok, mobilszolgáltatónál, stb tudok saját munkaidőmön kívül ügyintézni, egy banknál is lehessen érdemi ügyintézést végezni. de ha az OTP ezt nem tudja, mert az alkalmazottaik nem vállalják, akkor zárják be a sok fiókjukat, legyenek "digitális" bank, mint a Gránit, aztán lehet olcsóbban szolgáltatni.
mert amúgy 10-16 között kismamák, nyugdíjasok, és munkanélküliek érnek rá... -
Llew
senior tag
válasz Yodlaf #18794 üzenetére
Ezt nem teljesen értem.
Ket opcio van. Ha neked kene utalnod, akkor aki varja a pénzt küldhet nekedbkérelmet.
Hante vársz pénzt akkor te küldesz az erintettnek.
Mobilappban az utalas menüben, papirrepülős ikont keress.Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Facebook és Messenger
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Wharfedale 5.1 hangfal szett eladó + Yamaha RX-V440 6.1 erősítő
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/256 FHD+ Intel Iris Xe
- HP OMEN 15-ek0007nh - i7-10750H, RTX 2070 8GB Max-Q, 16GB DDR4 RAM, 256GB M.2 SSD - WIN 11 - 1ÉV GAR
- MSI Gamer PC: i7-6700K // RTX 2060 // 16Ram // 512Gb SSD
- ASUS VIVOBOOK S14 S433EA - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest