- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
talpas
aktív tag
válasz
albiosz #1212 üzenetére
Kapsz majd máskor is. Pinceajtómra ragasztottam már kettőt, meg régi plasztikokat vegyesen. Engem a "kék" miatt hívott 1 előadó. Ráérek? rá. Mit és hogyan és miért jó nekem, elmondta. Mit akarhat így magamban? Kérdése volt a felhasználással kapcsolatban. Röviden elmondtam, "védőhálónak" szántam, hál isten nem költöttem róla, megmaradtam, a betegségem félig legyőzve. Megint mondja a manager szöveget és 1 perc múlva megkérdi, akkor hogyan fogok róla költeni? Vaazzeee! ment fel a pumpa, 1 percnyi idő alatt a betegségem, állapotom nem változott, hogy érti mi lesz az én költekezési szokásom ezután, mikor elmondtam, miért is lettem én szerződött? Szóval költs, fogyassz róla. Nálam minden bajuk lehet, hogy még nem költöttem róla, közel 1 éve.
-
dptrsk
addikt
válasz
albiosz #1212 üzenetére
Ez ilyen csalikártya, magadtól lehet, hogy sosem rendeltél volna, de most hogy van lehet, hogy beaktiválod, s elég egyszer nem a teljes felhasznált összeget visszafizetni, máris hatalmas kamatot fizetsz. Okos dolog a hitelkártya, annak aki be tudja tartani azt a szabályt, hogy mindig határidőre visszafizeti a teljes felhasznált keretet és nem vesz fel róla kp.-t. Ha nem használod s csak úgy van akkor pedig ráfizetés, amex goldnál azthiszem 17ezer az éves díj, ami pár csomagnál 8ezerre csökkenthető, azaz évi 1,7m/800ezer forintnál nagyobb forgalom kell, hogy "nyereséges" legyél.
Gondolom a levélben is szerepel, hogy ha nem tetszik az ajánlat ne csinálj semmit, dobd ki. Ha tetszik, aktiváltasd. (mindez persze csak az én véleményem) -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- EAFC 25
- Nintendo Switch
- Nők, nőügyek (18+)
- Politika
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest