Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
dptrsk
addikt
válasz albiosz #1212 üzenetére
Ez ilyen csalikártya, magadtól lehet, hogy sosem rendeltél volna, de most hogy van lehet, hogy beaktiválod, s elég egyszer nem a teljes felhasznált összeget visszafizetni, máris hatalmas kamatot fizetsz. Okos dolog a hitelkártya, annak aki be tudja tartani azt a szabályt, hogy mindig határidőre visszafizeti a teljes felhasznált keretet és nem vesz fel róla kp.-t. Ha nem használod s csak úgy van akkor pedig ráfizetés, amex goldnál azthiszem 17ezer az éves díj, ami pár csomagnál 8ezerre csökkenthető, azaz évi 1,7m/800ezer forintnál nagyobb forgalom kell, hogy "nyereséges" legyél.
Gondolom a levélben is szerepel, hogy ha nem tetszik az ajánlat ne csinálj semmit, dobd ki. Ha tetszik, aktiváltasd. (mindez persze csak az én véleményem) -
talpas
aktív tag
válasz albiosz #1212 üzenetére
Kapsz majd máskor is. Pinceajtómra ragasztottam már kettőt, meg régi plasztikokat vegyesen. Engem a "kék" miatt hívott 1 előadó. Ráérek? rá. Mit és hogyan és miért jó nekem, elmondta. Mit akarhat így magamban? Kérdése volt a felhasználással kapcsolatban. Röviden elmondtam, "védőhálónak" szántam, hál isten nem költöttem róla, megmaradtam, a betegségem félig legyőzve. Megint mondja a manager szöveget és 1 perc múlva megkérdi, akkor hogyan fogok róla költeni? Vaazzeee! ment fel a pumpa, 1 percnyi idő alatt a betegségem, állapotom nem változott, hogy érti mi lesz az én költekezési szokásom ezután, mikor elmondtam, miért is lettem én szerződött? Szóval költs, fogyassz róla. Nálam minden bajuk lehet, hogy még nem költöttem róla, közel 1 éve.
"Veled, Uram, de nélküled..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest