Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: frenda dsttöytoi
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok.
Kérdésem lenne. Nem szoktam utalni netbankból, de most szükségem volt rá. Viszont érdekes dolog történt. 25990 forintot kellett utalnom egy cégnek, végülis sikerült, de segítséget szeretnék kérni. Először bejelentkeztem böngészőből netbankba, utalni akartam, mindent kitöltöttem, majd kiírta, hogy a szerződésemben meghatározott napi limitem miatt nem utalhatok. Nos csak mondom, a napi limitek nem jelenthettek korlátot. Minden limitem jóval magasabb, mint az utalni kívánt összeg. Ezután a Smartbank alkalmazásban is ugyanez a hibaüzenet fogadott.
Majd ezután jött a sluszpoén. Az OTP új androidos alkalmazásából viszont meg simán elutalta az összeget.
Tud valaki magyarázatot a fenti anomáliára?
Új hozzászólás Aktív témák
- 4K gamer PC ( +Sok ajándék)
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest