- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok.
Kérdésem lenne. Nem szoktam utalni netbankból, de most szükségem volt rá. Viszont érdekes dolog történt. 25990 forintot kellett utalnom egy cégnek, végülis sikerült, de segítséget szeretnék kérni. Először bejelentkeztem böngészőből netbankba, utalni akartam, mindent kitöltöttem, majd kiírta, hogy a szerződésemben meghatározott napi limitem miatt nem utalhatok. Nos csak mondom, a napi limitek nem jelenthettek korlátot. Minden limitem jóval magasabb, mint az utalni kívánt összeg. Ezután a Smartbank alkalmazásban is ugyanez a hibaüzenet fogadott.
Majd ezután jött a sluszpoén. Az OTP új androidos alkalmazásából viszont meg simán elutalta az összeget.
Tud valaki magyarázatot a fenti anomáliára?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Reklámblokkolók topikja
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PR-Telecom
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Tenisz topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Topping E30
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- OnePlus Watch 2 okosóra makulátlan állapotban
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged