Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Varrónénit lealkudtam tizenötezerrel.
Elvileg január első hetének végére kész a ruci. Kíváncsian várom.
A két dédi feldobta a karácsonyt;
Öreganyám éppen frissen okádott össze mindent, épp akkor takarította fel a nővérke, mikor odaértünk. Aztán persze a szokásos körök jöttek: holnap reggelre meghalok, itt fáj, ott fáj. Sírás, kesergés. Kesergés, hogy őt aztán nem látogatja meg senki. Őszintén? Azt kapja, amit adott. Mindig csak ő volt, meg ő, meg ő.
96 éves. Megy a sírás, hogy nem tud enni. Egyedül beburkol annyi kaját, mint mi ketten az asszonnyal. Aztán okádik. Jé?! Ki kíváncsi a sírásra? Ezért vigyem fel a kislányomat, hogy ezt lássa? Nem. És utálok odamenni.Nejem öreganyja sincs jó bőrben. Szerintem haldoklik konkrétan. Lefogyott, csont és bőr. Az ágyból is alig tud kikelni. Ő legalább vidám amennyire lehet, nem siratja magát. Élt a második világháborúban, Pestről menekültek a háború elől. Faluról falura. Ő ezekkel a mókás sztorikkal tette színessé a karácsonyt.
Valami hiányzik a karácsonyból, de nem tudom, hogy mi. Talán a karácsony addig jó igazán, míg gyerek vagy. Pár éve már nyűg fa után kajtatni, aztán befaragni, és a díszítésen is csak szeretnék túllenni minél hamarabb.
A kislányomnak minden évben igyekszem minél varázslatosabbá tenni, remélem így is éli meg őket.
Nem az ajándékok mennyisége és értéke határozza meg nekünk ezt, hanem az élmények. Idén egy világító nyuszit kért, meg is kapta. Hatalmas volt az öröm, azóta is hurcolja mindenhová magával. Szilveszterre kibéreltem egy orfűi nyaralót, pezsgőfürdővel, miegymással, 3 éjszakára. Picikém imád lubickolni, most éppen úszni van. Mármint tanul úszni, és oktatáson van. Meg akartuk szerettetni vele a vizet, sikerült is rendesen, most már csak az van vissza, hogy ne fulladjon bele.
Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest