Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Én megtanultam az évek során, hogy nem igazán lehet megbízni az orvosokban, vagy nekem van nagyon komoly balszerencsém velük. Le se szarták a panaszaimat, csak a labor tesztekre voltak ráfixálódva, aztán amikor meg hoztam nekik labor tesztet, akkor csak értetlenkedtek. Ha rajtam múlna már rég kezelném magam, a Lyme teszt előtt is tudtam, hogy Gram negatív baktérium okozza a bajaimat, de hiába mondtam, telibeszarták, és inkább gyulladáscsökkentőt adtak antibiotikum helyett. Nagyjából itt tart a szakma. Nem tudom, hogy ez e a legalja, de én utálom az orvosokat, mert nem végzik vagy szarul végzik a munkájukat, mellette meg baszott nagy az egójuk, hihetetlen, hogy mennyire tenyérbe mászóak. Az én esetemben nem igazán volt eddig kivétel ez alól, még ismerős főorvos sem, aki szerint mindent csak beképzelek. El mehet a faszba. Végre kiírtam ezt magamból, remélem nem moderálja senki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Elite: Dangerous
- Napelem
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Formula-1
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest