- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- ldave: New Game Blitz - 2025
Aktív témák
-
dzsoni
senior tag
válasz
Satan-Claus #35 üzenetére
Akkor nem nálunk dolgoztál.
-
petakpa1
őstag
Engem is érdekelne, ha aktuális még. Most diplomáztam közgázon és állást keresek, lehetőleg pü-i területen. Csak sajnos debreceni vagyok és pestnél messzebb nem szívesen mennék el, Pestig viszont igen, szóval tájékoztass lécci.
-
Sefter
veterán
Érdekelne még a munkarend (időbeosztás), bérezés is.
Köszi: Sefter -
jeges
senior tag
hidd el, van közöm a szakmához (igaz, nem régóta, csak 4 éve dolgozom a befektetési szolgáltatók ''között'') , épp azér' kérdeztem, mer' úgy gondoltam, hogy ''piacvezető brókercégek'' nem szoktak ilyen módon, és itt hirdetni...
a fenti hozzászólásomat fenntartom: nem teljesen ''tisztességes'' dolog info. tech. oldalon pénzügyi ismereteket igénylő állást hirdetni - persze, lehet, hogy valakinek bejön, de ez egy teljesen külön szakma, ezér' meglepő a dolog
ui: hvg-t kb 10 éve minden héten olvasom
ui2: azér' írtam úgy, ahogy írtam, mer' nem akarok piacvezetőnek kikiáltani, ill reklámozni senkit, a bét-forgalom szerinti listát mindenki megtekintheti a www.portfolio.hu oldalon... -
dzsoni
senior tag
Mailok mentek...
-
Turmoil
senior tag
Én sem akarok beelszólni, de akinek kicsit köze van az adott szakmához, az tudja, hogy melyik a piacvezető cég az adott területen. Ha nem tudod, akkor valószínű, hogy nem neked szól a hirdetés. Egyébként vegyél egy HVG-t, ott sem fogsz a legtöbb hirdetésnél konkrét cégnevet látni.
-
Arius
aktív tag
Nem írtál az igaz...viszont hasonlóan működik az ügyfelek szerzése, mint ott...
Természetesen nem biztosításra kell rábeszélni az embereket, és keresni az ügyfeleket...
Viszont ahhoz hogy elindulj rengeteg ismerős kell, vagy hogy telefonálj rengeteget azaz kvázi házalj...
Van aki ezt tudja csinálni, van aki nem. -
dzsoni
senior tag
Nem tudok még mailezni, nem vagyok otthon.
néhány link segítségnek (nem közvetlen vezetnek a cég honlapjára, de szvsz nem lesz nehéz megtalálni):
[L]http://www.mob.hu/index.php?main=tamogatok&file=belso/tamogatok.tamogatok_ar.html[/L]
[L]http://www.palikdakarteam.hu/tamogatoink/?PHPSESSID=f079eea6917d9c88506cccdd2af37273[/L] -
Superman
nagyúr
Én nem akarom rontani senkinek az üzletét, de mint miskolci már van tapasztalatom a brókercégek, pénzügyi tanácsadó cégek és egyéb biztosítók hirdetései tekintetében. itt ugyanis milliószámra találhatók effajta hirdetések.
Ezek általában egyet takarnak: ügynöki munka. Add el ezt, add el amazt, hozz vevőket, stb. S általában életbiztosításról, vagy valami hitelügyletről szólnak a dolgok. Valaki tudja ezt csinálni, én nem tudnám. -
Break
senior tag
azért nem kéne kivenni a hozzászólást.... :(
-
jeges
senior tag
nem akarok ''beszólni'', de ennél talán komolyabb ajánlatra lenne szükség egy nem szakmába vágó állásajánlat meghirdetéséhez...
bocs, nem akarom a biznicedet rongálni, csak nem érzem teljesen tisztességesnek a dolgot...
egyetlen kérdés: melyik ''piacvezető'' brókercégről van szó? ezzel szerintem nem sértesz meg egyetlen titokvédelmi előírást sem -
Sefter
veterán
ne gonoszkodjatok... ;]
-
hungeek
senior tag
...... a következő jeligére: kulcsár utóda :)
-
dzsoni
senior tag
Kihasználom az új lehetőséget!
Országos piacvezető brókercég állandó jelleggel munkatársakat keres, ügyfélkapcsolati ill. vezetői pozíciókba. A munka pénzügyi analízis ill. pénzügyi tervezés, teljessen szabad időbeosztásban, kötöttségek nélkül (nincs főnök, nincs havi norma). Vasiak, Soproniak, Győriek előnyben, de a lehetőség adott mindenki számára.
Aktív témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Vallás
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- BestBuy topik
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Ps3 Slim játékokkal és tartozékokkal
- Dell PowerEdge R710
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- Apple Macbook Air M1 2020 8/256GB, akku 99% garanciális 2027.03.12.-ig
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6300u(4x2,9Ghz)8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest