Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
HellGreg
őstag
válasz
pigster
üzenetére
Így van, de csak azért vettem olcsó kontrollert, mert ki akartam próbálni, hogy 20 év egér+billentyűzetes játék után meg tudom-e szokni a kontrollert. Hiba volt, fogok venni Xbox kontrollert, mert az idén úgy is beigértem a gyerekeknek egy Xbox-ot karácsonyra, jól fog jönni 2 darab. Amúgy Xbox emulátorral sem megy rendesen, pedig mindent úgy csináltam, ahogy le van írva.
-
HellGreg
őstag
Sziasztok,
Tegnap regisztráltam és fizettem elő Origin premierre, főképp a FIFA miatt. Ahhoz vettem egy egyszerű Genesys kontrollert PC-hez (meg PS3 kompatibilis). De a FIFÁ-val abszolút nem működik együtt, csak a bal oldali analóg kar működik (az is fordítva), semmi más gomb nem.
Steamen van neki beállítási lehetőség és probléma nélkül működik, de Originen hiába keresek bármilyen hozzáadási vagy beállítási lehetőséget, nincs semmi. Mit tudnék csinálni?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Fujifilm X
- Autós topik
- ASUS routerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mesterséges intelligencia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- 16GB DDR4 PC MEMORIA MODUL(4X4GB, 2X8GB) RAM / SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL
- Szép Kis játékos HP,Core i7 10510u(8X4,9Ghz)MX 2/4GB DDR5 VGA,FullHD IPS,16-32GB RAM/256-512SSD
- Megkímélt ThinkPad Ryzen 5 Pro(12x4,0Ghz)16-32RAM/256-512SSD,100% akku,vil.bilI.
- Lenovo Thinkpad P50 15,6" FHD IPS kijelző, I7-6820HQ CPU, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, 4GB Quadro VGA,
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- 27% - Lenovo Legion R27qe IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- Apple iPhone 17 Sage 256GB használt karcmentes 100% akku (4 ciklus) garancia 2027.03.01.-ig
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest