Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Immer123
csendes tag
Persze
Először is a Kaspersky Anti Virus-t le kellet törölnöm és felraknom helyette az Internet Security-t. Másodszor meg kellet változtatnom a jelszavamat mert nem 8 karakterből állt és nem volt benne nagy betű. Kb ennyi 
-
Immer123
csendes tag
Semmi gáz, megoldottam
köszönöm a segítségetek! 
-
Immer123
csendes tag
Na végülis sikerült ADDIG hogy egyszer be tudtam jelentkezni. Az óta megint ezt írja ki
pedig megnéztem mindent a Kasperben és minden ok...
netem is van, azzal sok baja nem lehet. több ötlet? 
-
Immer123
csendes tag
Kasperskyt használok. Most néztem és érdekes módon a másik laptopon(win 7 van rajta) azon működik az origin is meg a steam is. Remélem nem a win hibája.
-
Immer123
csendes tag
Aha, hát nem tudom mi lehet a gond, ezeken belül mit nézzek meg?
-
Immer123
csendes tag
Ráadásul a steam-et sem indítja el, amikor elíndítanám és frissítést keres kiírja hogy valami problem van az internet kapcsolattal. Win 8-at használok, ez lehet estleg ezen problémák forrása?
-
Immer123
csendes tag
Sziasztok!
Most vettem meg nem rég a BF3 Premium Editiont.
Itthon rakom fel, kidobja hogy jelentkezzek be az originbe. Bejelentkezek de nem engedi ugyanis ezt írja ki: "Az első bejelentkezéshez internet kapcsolat szükséges" .
6 millió helyen próbáltam utána olvasni de semmi használhatót nem találtam. Pedig sok dolgot kipróbáltam amit ajánlottak, de egyik sem működött. Nem tudom hogy az originnel van-e baj vagy a gépemmel de nagyon kezd idegesíteni. Tudtok esetleg megoldást a problémámra? Köszönettel: Immer123
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hardcore café
- Ford topik
- MIUI / HyperOS topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Napelem
- Azonnali informatikai kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- További aktív témák...
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Először is a Kaspersky Anti Virus-t le kellet törölnöm és felraknom helyette az Internet Security-t. Másodszor meg kellet változtatnom a jelszavamat mert nem 8 karakterből állt és nem volt benne nagy betű. Kb ennyi 
pedig megnéztem mindent a Kasperben és minden ok...