Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- gerner1
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
A topicot zártam. Ha blogolni akarsz, akkor ott a logoszféra vagy a Logout. Ha monitort szeretnél, de nem tudod melyiket, arra is megvannak a megfelelő témák.
Ide az off-topic logout kategóriána egyébként sem célszerű topikot nyitni, ide az off-topic logout írások topikjai kerülnek. -
remixboy
tag
10 éves körül van PEACOCK Crt monitorom
(15') 6 éves lehettem mikor a német szomszédunktól kaptuk ajándékba.emlékszem mennyire örültem neki,(P1-es gépre lett rákötve,utána pedig egy P2 es gépre.telt múlt az idő lett egy p4-gépem,anyagiak miatt nem telt rá egy másik monitort venni,és hát maradt a régi 
hozzáteszem a monitor még kifogástalanul müködik! most vagyok 16 éves, és hát már nekem túl kicsike,meg kicsit sárgás is
csak már annyira hozzámnőt 
Szemezgettem a TFT monitorokat,22' környékit szeretnék.elég szép kis áruk van.
na min1 még gyűjtögetek kicsit hozzá...
Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
(15') 6 éves lehettem mikor a német szomszédunktól kaptuk ajándékba.emlékszem mennyire örültem neki,(P1-es gépre lett rákötve,utána pedig egy P2 es gépre.telt múlt az idő lett egy p4-gépem,anyagiak miatt nem telt rá egy másik monitort venni,és hát maradt a régi
csak már annyira hozzámnőt