Hirdetés
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
A topicot zártam. Ha blogolni akarsz, akkor ott a logoszféra vagy a Logout. Ha monitort szeretnél, de nem tudod melyiket, arra is megvannak a megfelelő témák.
Ide az off-topic logout kategóriána egyébként sem célszerű topikot nyitni, ide az off-topic logout írások topikjai kerülnek. -
remixboy
tag
10 éves körül van PEACOCK Crt monitorom
(15') 6 éves lehettem mikor a német szomszédunktól kaptuk ajándékba.emlékszem mennyire örültem neki,(P1-es gépre lett rákötve,utána pedig egy P2 es gépre.telt múlt az idő lett egy p4-gépem,anyagiak miatt nem telt rá egy másik monitort venni,és hát maradt a régi 
hozzáteszem a monitor még kifogástalanul müködik! most vagyok 16 éves, és hát már nekem túl kicsike,meg kicsit sárgás is
csak már annyira hozzámnőt 
Szemezgettem a TFT monitorokat,22' környékit szeretnék.elég szép kis áruk van.
na min1 még gyűjtögetek kicsit hozzá...
Aktív témák
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(15') 6 éves lehettem mikor a német szomszédunktól kaptuk ajándékba.emlékszem mennyire örültem neki,(P1-es gépre lett rákötve,utána pedig egy P2 es gépre.telt múlt az idő lett egy p4-gépem,anyagiak miatt nem telt rá egy másik monitort venni,és hát maradt a régi
csak már annyira hozzámnőt