- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: Változások 2. rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
A topicot zártam. Ha blogolni akarsz, akkor ott a logoszféra vagy a Logout. Ha monitort szeretnél, de nem tudod melyiket, arra is megvannak a megfelelő témák.
Ide az off-topic logout kategóriána egyébként sem célszerű topikot nyitni, ide az off-topic logout írások topikjai kerülnek. -
remixboy
tag
10 éves körül van PEACOCK Crt monitorom
(15') 6 éves lehettem mikor a német szomszédunktól kaptuk ajándékba.emlékszem mennyire örültem neki,(P1-es gépre lett rákötve,utána pedig egy P2 es gépre.telt múlt az idő lett egy p4-gépem,anyagiak miatt nem telt rá egy másik monitort venni,és hát maradt a régi 
hozzáteszem a monitor még kifogástalanul müködik! most vagyok 16 éves, és hát már nekem túl kicsike,meg kicsit sárgás is
csak már annyira hozzámnőt 
Szemezgettem a TFT monitorokat,22' környékit szeretnék.elég szép kis áruk van.
na min1 még gyűjtögetek kicsit hozzá...
Aktív témák
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- 16gb (2x8gb) Micron DDR5 SODIMM 4800 Mhz RAM
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- szinteÚJ Dell 15 i7 1355U 16GB 512GB FHD 120Hz!!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(15') 6 éves lehettem mikor a német szomszédunktól kaptuk ajándékba.emlékszem mennyire örültem neki,(P1-es gépre lett rákötve,utána pedig egy P2 es gépre.telt múlt az idő lett egy p4-gépem,anyagiak miatt nem telt rá egy másik monitort venni,és hát maradt a régi
csak már annyira hozzámnőt