Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mh197
őstag
Ja, Debrecen messze van, majd inkább szerencsét próbálok Pesten. Azért köszi az infót!

Csavarra hirtelen az az ötletem lenne, hogy vegyél vmi erős pillanat ragasztót, vagy fém ragasztót, és ragassz hozzá a csavarhoz vmi vékonyabb ''rudat'', amivel ki tudod csavarni a csavart. Van nekem vmi titán nevű ragasztóm, egy autósboltban vettem 2k -ért, az elég erősen ragasztja a fémet. Ezzel érdemes próbálkozni, bár nem biztos, hogy megéri, megvenni ezt a ragacsot, de ki tudja mit kell még erősen megragasztani ezen kívül a lakásban. Mivel két komponensű, ezért akármeddig eláll! Ja, és szép adagolófecskendőpárosban adják a két komponenst. Pillanat ragasztó is jó, de azzal csak óvatosan, nehogy beleragaszd a beletört részt a menetbe vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gumi és felni topik
- Sorozatok
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- iPhone topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4079, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest