Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- N€T0X|N: Talaria tuning
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thome
veterán
Oké, csak fura, mert láttam egy videón egy ugyanilyen erős procival megáldott gépet, egy x1900xt-vel, és röccenés mentesen futott. Ergó a proci az elég alá, hanem a vga nem bírja. De akkoris fura, mert ha kimegy a bevörösödés, vagy a por a "szememből", ugyanúgy tovább akad.
Biztos játszható lesz a másik gépet ugyanezen beállítások mellett. Sőt. Felvettem a grafikát (mindent High-ra), és teljesen jól futott, mindaddig, amíg be nem nyeltem egy lövedéket, vagy port, vagy nem láttam robbanást. Bár a robbanásnál sem jön elő mindig.
Tehát bízom a gépben!

De maximum ha nem lenne a proci elég neki, nyomok alá egy Socket 1-es, 2,4ghz-s Turiont. Az majdcsak elég lesz!
A Vga pedig bírja a 65%-os tuningot, tehát egy 20-40% körül rápakolok teljesítményben. Úgy már kezd közelíteni a 9600GT fele, mert az 4000-6000pont között van 1024x768-ban, ez pedig tuninggal 4000-4300 körül. Tuning nélkül 3000-3500.Tudnál egy 3DMark06-ot nézni nekem? 1024x768-ban. Minden mást hagyj úgy, csak a felbontást állítsd annyira, legyél szíves.
Ha kell hozzá CD Kulcs, akkor írj PÜ-t.

Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- 3D nyomtatás
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Gépösszerakó topik kezdőknek
- Macska topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- 27% - ASUS Hyper M. 2 X16 V2 4X M. 2 PCI-e SSD Beépítõ Kártya!
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A Vga pedig bírja a 65%-os tuningot, tehát egy 20-40% körül rápakolok teljesítményben. Úgy már kezd közelíteni a 9600GT fele, mert az 4000-6000pont között van 1024x768-ban, ez pedig tuninggal 4000-4300 körül. Tuning nélkül 3000-3500.