Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- N€T0X|N: Talaria tuning
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enton
addikt
XP alatt tökéletes.
1920*1080 4*msaa minden high 1024-es shadow aniso 4x
Első misszió alatt 30 alá nem ment a Fraps, multiban persze.
Ha meg kevés lenne akkor meg visszaveszek egyet a felbontásból.
Ha nem így lenne már megnéztem volna Win7-en is de mivel jó XP is, így hagyon a csudába.

-
tzimash
őstag
üdv!
Ti milyen op.rendszer alatt toljátok?
ill. aki próbálta többféle win alatt is, annak mik a tapasztalatai? -
Enton
addikt
válasz
W h o z Z y
üzenetére
Te ráérsz most amugy mert nyomhatnánk együtt!

-
Enton
addikt
válasz
W h o z Z y
üzenetére
Én jelenleg is nyomom, multi coop-ban.

Eszméletlen jó játék, eddig.
Multi név EntonX
Lehet privát server is csinálni, kóddal, ugy mint a GRID-ben.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
W h o z Z y
tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
oké csak hogy tudjuk összehozni? láttam a multi menüben valami invited menüpontot, lehet, hogy ott kéne egymást megkeresni... vagy fogalmam sincs

-
Departed
őstag
Azt a mindenit, örömteli látni, hogy szépen nő a remekül optimalizált ámde szép játékok száma...Call of Juarez 2, Resident Evil 5, Risen, Operation Flashpoint 2...kezdek rádöbbenni, hogy egyenlőre nagyon nincs értelme az új Ati vga-családnak, maximum nagyon magas felbontásban vagy több monitoron, egyébként a HD4*** család remekül megteszi.

Crysis, Stalker, Arma2 készítői: egyre több a követendő példa, ne csak szépen, ügyesen is
A játék mellesleg tetszik, Arma 2-nél sokkal kevésbé hardcore, sokkal kevésbé nehéz, és emiatt nekem élvezetesebb is. Meg szép is és fut mint forró kés a vajban maxon

-
Enton
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Ha van kedved Coop-ban játszani csak küldj egy Pü-t!

-
v!ct0y
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
És egyébként, hogy fut nálad?
-
W h o z Z y
tag
Hello
Ha valaki játszana neten vagy coop-ba az szóljon aztán valahogy összehozzuk.Játszottam az előbb amerikaiakkal, de ezek nem nagyon segítenek, hagynak meghalni
Amúgy nekem sokkal jobban megy mint az arma 2, jó ez a motor, belőte magának full grafra,de nem akadt meg egyszer sem.
Első két küldetés van kész
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Látom még nem volt
Minimum rendszerkövetelmény
Oprendszer: Windows XP SP2 vagy újabb
VGA: DirectX 9.0c VGA: Shader 3.0 támogatás (GeForce 7900 GT / 256 MB VRAM vagy több)
Hangkártya: DirectX kompatibilis
RAM: 1 GB
Szabad hely: 8 GB
Processzor: Dual Core processzor 2 x 2.4 GHz
DVD meghajtó: Kétrétegű lemez olvasására képes DVD-ROMAjánlott rendszerkövetelmény
Oprendszer: Windows XP SP2 vagy újabb
VGA: Shader 3.0 támogatás (GeForce 8800 GT / 512 MB VRAM vagy több), DirectX 9.0c
Hangkártya: DirectX kompatibilis
RAM: 2 GB
Szabad hely: 8 GB
Processzor: Négymagos processzor
DVD meghajtó: Kétrétegű lemez olvasására képes DVD-ROMElső képem a game-ből:Hőérzékelős távcső!

-
v!ct0y
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Ejj, Ejj neked már megvan mikor még csak holnap jön ki

-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
LOL,nekem lengyel vagy orosz az egész!
és nem tudom mit kell csinálni!

-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
mi van,mindenki unja a banánt?
-
Kecuhun
senior tag
-
Kecuhun
senior tag
Sniping videó: [link] Nagyon komoly!

-
Kecuhun
senior tag
Az első 10 perc: [link]
-
Kecuhun
senior tag
PC-s grafikai beállítások összehasonlítása: [link]
-
Kecuhun
senior tag

-
dzsóbácsi
aktív tag
[link]
Elég simán szalad...legalábbis a menüje tutira
-
CptMisi
őstag
na ezt érdemes lesz kipróbálni

-
Kecuhun
senior tag
-
Kecuhun
senior tag
-
dzsóbácsi
aktív tag
Sajnos egyetlen gameplay videóban sem láttam szakadó esőt
...
Pedig remek hangulati elem,legalábbis nekem tetszik..../pl.Farm-Cod4/...
Ezeken a hatalmas mezőkön pedig masszívan ütne.. -
Kecuhun
senior tag
-
Popalcsek
tag
No, majd meglássuk... a harctér próbája a lövés...

addig ARMA2 RULZ
Egyébként meg nem is annyira bugos az Arma2 a 3. patch után, bár tény hogy a singli küldik el vannak cseszve kicsit... de bűn egy ilyen gémmel singlibe nyomulni...
-
Kecuhun
senior tag
-
Kecuhun
senior tag
Csak azért, hogy ne unatkozzatok, gameplay videók: [link]

-
dzsóbácsi
aktív tag
Ahhoz képest, hogy elvileg cirka 6 hét múlva kijön a játék elég síri csend van itt...

-
dzsóbácsi
aktív tag
-
romero28
senior tag
asszem ez letaszítja az Arma2-őt a harcászati szimulátorok képzeletbeli dobogójának tetejéről

-
Sweet Lou 6
addikt
Hm fincsi lesz!
Ez igaz? -
Kecuhun
senior tag
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
ha jól tudom akkor most nyáron jön ki,nem?
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
FRIZ 22
senior tag
-
tzimash
őstag
ezek a videók, amelyek a gametrailers-en is fent vannak...
félelmetesek. biztos, hogy nem szinészekkel felvett jelenetek?
ha nem, akkor vajon milyen gép kell majd ehhez? -
zsolt1129
addikt
Kiváncsi leszek erre a játékra. Ha olyan lesza grafikája,amit képeken láttam. Az is durva,hogy állitólag két grafikus-programozó dolgozik csak a robbanásokon.
-
FRIZ 22
senior tag
Tools of destruction
[kép] -
wombation
tag
-
debut12
aktív tag
-
wombation
tag
-
debut12
aktív tag
Valami új infó?

-
T.Peter
őstag
Ha az előzetesben leírtak beigazolódnak, és benne lesznek a játékban, úgy, hogy nincs elrontva, akkor nagyon nagy játék lesz.
"A kampányt például online kooperatív módban is lehet tolni, de lesznek külön két vagy több résztvevős, tipikus co-op küldetések is a további hét multiplayer mód mellett, amik a klasszikus elemekre épülnek. Netán ha mi is kedvet kapnánk single, vagy multi mókákat generálni, akkor a játékhoz csomagolt editorhoz kell nyúlnunk, ami a szokásos küldetés szerkesztés mellett már a sziget domborzatának formálásához is szabad kezet kapunk."
Nagyon jól hangzik. Egyre kíváncsibb vagyok a végeredményre. -
T.Peter
őstag
-
T.Peter
őstag
-
Természetesen lehet nagyon jó játék,de én nagyon hiányolom már az ilyen garfikát és animációt a játékokból.
Kicsit unalmas már a robotmozgású és fél másodperc alatt fegyvert betárazó stílus.
A 4 magos rendszereknél nyugodtan foglalkozhatna a +2 mag az animációval.
De majd egyszer..... -
Kecuhun
senior tag
[link]Új HD trailer, KIHAGYHATATLAN:

-
T.Peter
őstag
Kezdő hozzászólásból néztem, de a tied valóban reálisabb.
feka007: Egyetértek veled. Amúgy ha így állnak, hogy még mindig ilyen képeket adnak ki, akkor nem mostanában fog kijönni. A codemasters-ösök nem csinálják azt, amit az ea a godfathernél. Hasonlót sem csinálnak. Normális cég a cm. -
T.Peter
őstag
Tisztán látszik, hogy nem a játékból van, főleg a füstös háttérképeken. Én azt nem értem, hogy elvileg nyáron jelenik meg, és még mindig nem tudunk róla szinte semmit. Ráadásul egy ingame kép sem jelent meg, tudomásom szerint.
-
feka007
veterán
Szerintem se ingame, de ettől még lehet szép, de nem ilyen lesz sztem. Most olvastam az eredeti cikknél az angol fórumot, és az egyik volt Codemasters fejlesztő azt mondja, hogy a Codemasters híres a Photoshoppolt képeiről, éshogy ne nagyon reménykedjünk, hogy így fog kinézni...
-
T.Peter
őstag
-
Archer
őstag
Azért remélem a grafikus motort agyonoptimalizálják mert még egy keskeny pályaszakasz megjelenítése is megfektette anno a jobb gépeket is nem hogy egy egész szigeté.
-
T.Peter
őstag
Szerintem biztos hozni fogják az elvárható szintet, amit már megszoktunk tőlük. Én már nagyon várom, már csak azért is, mert kíváncsi vagy arra, hogy ezzel a motorral milyen fps-t tudnak csinálni. A sztorija átlagos szerintem, de megfelel. A küldetések ne legyenek egyhangúak, és akkor jó.
-
feka007
veterán
Most nézem, hogy azok a képek már elég régiek. Meg mondjuk biztos volt egy kis render is bennük, de ettől függetlenül szerintem simán lesz ilyen grafikája, ha arra gondolok, hogy egy éve a DiRT milyen rohadt jól nézett ki, azóta sincs nagyon olyan részletes játék (még fps sem)
-
feka007
veterán
Ha ez kajakra így fog kinézni, akkor megvan az idei év fps-e
-
wombation
tag
2007 nyarán váltott nevet az Operation Flashpoint 2 folytatása (igaz nem az eredeti fejlesztőkkel), amely azóta már a Operation Flashpoint 2: Dragon Rising címet viseli. A Codemasters kiadásában készülő műben a történet szerint Oroszország keleti partjainál egy olajban bővelkedő kicsinyke sziget húzódik meg, amelyet azonban Kína is magának követel. A két óriás válsága elmélyül, hamarosan morogni is kezdenek egymásra, végül pedig kínai támadóerők át is lépik a határt. Itt kerülünk mi is a képbe, feladatunk a stratégiai pontokon való lecsapás, igaz óvatosan kell eljárnunk misszióink alatt, hiszen egy igazi gyújtópont kellős közepén tartózkodunk.A Colin McRae DIRT grafikai motorját használó játékra pedig már nem sokat kell várnunk, hiszen a kiadó bejelentése szerint a PC-re, Xbox 360-ra és Playstation 3-ra készülő mű világszerte a nyáron fog megjelennni.
Képek:[link]
Reméljük hogy jó lesz!
Hajrá CODEMASTERS!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- 3D nyomtatás
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Gépösszerakó topik kezdőknek
- Macska topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 7900XT 20GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
- 27% - ASUS ROG Strix G6 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
- Otthoni AI Workstation (E5-2697 v3, 32GB RAM + 2x RTX 3060 12+12GB VRAM)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de most már megvagy. szervert csinálsz vagy hogy?

...bocsi az informatikus-kukacoskodásért 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.

félelmetesek. biztos, hogy nem szinészekkel felvett jelenetek?