- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gomba
senior tag
az a reklámcsík könnyen eltűntethető, ha megveszed, vagy ha írsz nekem egy mailt, mert én ''megvettem''
-
Gomba
senior tag
a 8 betában is van vastag reklácsík ha azt szereted
egyébként nekem fent van a 7.54u1 meg a 8 beta --> én az utóbbira szavazok, kb. 1-2 óra alatt megszoktam és nem utolsó sorban megy vele gmail is. Nekem tegnap vagy 12 órát ment egyfolytában és soha nem volt semmi baja, már most stabilabb mint a 7-es valaha is volt
innen is le lehet tölteni: Bővebben: link
és jók hozzá a 7.5 skinjei szerencsére
tudom mindenkinek ajánlani. ja, és a 7.60-ból már van preview4 is, de sztem akkor már inkább a 8-as
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest