Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lizardman
tag
Sziasztok!
Nagyon meg vagyok elégedve az Operával (Verzió:34.0.2036.25), viszont észrevettem, hogy az utóbbi időben a flash tartalmak hibásak. Ez alatt azt értem, hogy némely videók (pl facebook-on, indavideon és néha youtube-n is) egy idő után elkezdenek kockásodni, és szétesni, vagy éppen pl indavideon elkezd csúszni a kép a hangtól.
Fogalmam sincs mi lehet a gondja, amit tudtam megpróbáltam:
- Sütik ürítése
- Legfrissebb flash player verzió (20 beta) felrakva (a 20 beta előtt a 19-es volt fenn, azzal is csinálta)Más böngészővel nincs ilyen probléma. Ha valaki esetleg tud segíteni, örömmel venném, igen megszerettem ezt a böngészőt.
-
Lizardman
tag
Sziasztok!
Van Operához (legfrissebb) olyan Add-on/Plugin/Script/stb., amivel a Youtube videók playlistjének a lejátszási sorrendje állítható át? (Firefox és Chrome alatt is van egy úgynevezett Reverse Youtube Playlist kiegészítő)
Kösz a válaszokat előre is!
-
Lizardman
tag
válasz fant0mi #25609 üzenetére
Azt a mindenit, ezer hála, nem is gondoltam volna, hogy van ilyen!
@Winnie The P => Nekem minden rendben van az SG-vel, és külön megnéztem azt a topicot is, amit mondtál, az is rendben! Szóval 100%, hogy valamelyik kiegészítő okozza ezt neked. (nekem csak AdblockPlus van fenn)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- PC játékok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest