Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
LonGleY
veterán
válasz SimonJanos #24506 üzenetére
Ezeket nem lehet így összemérni.
Két azonos böngészőben is ki lehet nyitni 10 olyan oldalt, ami fele annyit eszik, mint egy rosszul megírt darab. Nem csak a böngészőtől függ, hogy mennyit esznek ezek. Ha nem a te térfeleden változott valami, akkor az oldalak kódjában került valami úgy átírásra, hogy azt az elavult 12-es Opera még rosszabbul kezeli le, mint eddig. Innentől csak rosszabb lesz a dolog. Ez van, újítani kell. A(z amúgy borzasztóan megírt Google-ös) weboldalakon nem tudsz változtatni, csak azon az eszközön, ami a gépeden kezeli őket. El lehet szenvedni még egy darabig a 12-es Operával is, de te tudod, hogy mekkora árat akarsz fizetni ezért (biztonság, sebesség, memóriaigény, kompatibilitás).
[ Szerkesztve ]
-
Dot
őstag
válasz SimonJanos #24505 üzenetére
igaz már működik, de megpróbáltam ezt is, de nem jó!
a 12.17-es operához nem jó az új operához(chromehoz) való!élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
-
LonGleY
veterán
válasz SimonJanos #24509 üzenetére
Ez olyan, mint az IE 6. Szerencsére már webfejlesztőként is letojható... Ha azzal tesztelsz, gratulálok!
-
Dot
őstag
válasz SimonJanos #24510 üzenetére
Csak Opera... Régit(12.17) használom szinte mindenre amit nem tölt be akkor az új(27.0) betölti! (nem egy olyan oldal van ami pont fordítva jó! Tehát még a chrome se kezeli le, de a régi opera tökéletesen)
Alternative Flash Player Auto-Updater progival tökéletesen lefrissíti a régit.élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz SimonJanos #24521 üzenetére
Sajnos az a helyzet, hogy akármennyire is nem tetszik, az Opera <= 12.x verziók ma már felejtősek. Tudom, tudom, sok feature hiányzik az újból, stb., de a régi motorral ellátott böngészőre már nem történik fejlesztés, és egyre több problémába fogtok belefutni, ha ragaszkodtok hozzá, szóval lassan ideje váltani, még ha fájó is.
Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz SimonJanos #24523 üzenetére
Ja, sorry, az a rész nekem kimaradt, hogy váltottál, mert azt a részt a hozzászólásaidban, amikor elkezdted szidni a régi Operát, bevallom, csak simán átugrottam, mert idejétmúltnak éreztem a témát. De most visszaolvasva már látom, hogy váltottál Firefoxra. Egyébként memóriahasználat tekintetében tényleg a Firefox talán a legbarátságosabb, több tesztben is ezt hozzák ki, még ha egyébként teljesítmény tekintetében például a Chrome sok szempontból agyonveri is. Cserébe a Chrome is nagyon erősen memóriazabáló.
Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz SimonJanos #24525 üzenetére
... és a többfolyamatos működés egyáltalán nem is ördögtől való, sőt. Viszont egy régi gépen, ahol kevés a memória (és igen, manapság 2 GB RAM is kevésnek számít) azért megfontolandó, hogy az ember használ-e Chrome-ot.
A toptenreviews.com aldomainek körébe tartozó dolgokat meg nem tudom komolyan venni, főleg, mióta múltkor belinkeltek nekem egy vízálló fülhallgatókról szóló review-sorozatot, és mindenhol telenyomták marketing bullshittel, hogy milyen fantasztikus minőségű egy víz alatt is használható fülhallgató, és milyen remek hangzást lehet belőle kihozni. Hagyjuk már.
Az Internet Explorer 11 pedig már tényleg elég pörgős, jó teljesítményt nyújt (manapság már webfejlesztők körében is lejárt a régi IE-fika, igaz, még most is csinál f@szságokat a Microsoft a feature-ök implementációja terén, csak hogy azért fennmaradjon a különutas hülyeséggel kapcsolatos politikájuk), csak felületre egyszerű, mint egy faék.[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz SimonJanos #24527 üzenetére
Jaja, vágom, "testközelből" is ismerem (fejlesztőként) ezeket a macerákat, amik miatt a webfejlesztéssel valamilyen közelebbi kapcsolatban álló emberek teljes joggal fikázták egykor a külön utakat járó IE-t, mert annak idején a Microsoft hajlamos volt magasról fosni a W3C-s ajánlásokra.
Sk8erPeter
-
SimonJanos
aktív tag
válasz SimonJanos #24995 üzenetére
Megvan: volt egy hosszú címlista a kapcsolatok között... és ezt nem tördeli, ezért lett ***hosszú a címzett mező!
- hátha másnak is jól jön okulásul.stuffZ - értékelések stb.: https://prohardver.hu/tag/simonjanos.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Mobil flották
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- OLED TV topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest