Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz h_143570 #7407 üzenetére
Ha stabil egy rendszer, persze, nem kell újraindítani állandóan, de akkor sem történik semmi, ha mégis ezt teszik... cégeknél sem feltétlenül hibernálják a gépet (sőt), ahogy én sem, pedig stabil a rendszerem, mert nekem meg a bootidő az, ami jobban számít. Egyébként meg minek tököljön a rendszer kikapcsoláskor a mentegetéssel, bekapcsoláskor meg a hiberfil.sys betöltésével? Csak lassítja a bootidőt, kikapcsolás-időt (bár utóbbi kevésbé lényeges). Az emberek többsége számára szerintem ez egyáltalán nem fontos.
Ha szükségem van arra, hogy ne zárja a rendszer a futó folyamatokat, akkor készenlétbe helyezem a gépet, mert akkor valószínűleg még aznap kell a gép, az a minimális energiafogyasztás meg már tényleg nem számít. Ebben az esetben meg a bootidő nevetségesen alacsony (szerencsére).
Szóval attól még mindig lehet stabil egy rendszer, hogy nem hibernálják, hanem kikapcsolják... És visszatérve az eredeti témára, akkor bekapcsoláskor meg el kell indítani a böngészőt, konkrétan az IE-t, aminek a betöltése és működése rohadt lassú.Sk8erPeter
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Crypto Trade
- Xbox Series X|S
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Cegléd és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest