Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
pc360
addikt
válasz supertrezi #27950 üzenetére
Hát, ha eleve azt raktad fel, akkor nem kérdés, hogy az-e... Régebbi verziót ugyanis hülyeség telepíteni, hogy aztán a több órás nagy frissítéssel szenvedj. Mindegy.
[ Szerkesztve ]
Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu
-
Dumi86
senior tag
Már jó a helyesírás ellenörző uccsó frissítés óta 🙂 Nálam ugyanúgy működik mint 54es stabilon. Javítandó szónál nyomj jobb egér gombot válaszd ki a magyart ujra frissitsd az oldalt. Nálam igy jó lett.
Mobil: Samsung Galaxy A41 DS (2020) Android 12.0 PC: Asus K31AN , Samsung 8GB DDR3L Ram , Crucial BX500 480GB SSD , Gigabyte 720 GT 1Gb , Windows 10 Home 21H2 (19044.2075) OEM , Vivaldi 5.3.2679.61 , Eset Nod32 Antivirus 15.2.11.0
-
dqdb
Topikgazda
válasz supertrezi #27952 üzenetére
Próbálj meg hordozható telepítést, hogy úgy megy-e, ekkor garantáltan nem zavar be bármiféle maradvány korábbi telepítésből. Ha nem, akkor vírusirtó/tűzfal környékén keresgélnék a helyedben.
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
SG3rg0
őstag
Droidon Operába bejelentkzeve miért nem látom a könvjezőket?
-
Cane
őstag
Sziasztok!
Nem működik a visszalapozás funkció. Láttatok már ilyet?
▫■ Ω Sēctσr - Γhē lαsτ lιηē σf dēfēηsē ▪□
-
Cane
őstag
-
Sweet Lou 6
addikt
Azt lehet tudni, hogy a mobilos főverzió miért frissül ilyen lassan? A 47-es több, mint 6 hete jött ki, ráadásul Chromium 66 alapokon (A Chrome 69 meg tegnap jelent meg). A Mininél is már 68-as Chromium van.
sweetlou6.wordpress.com
-
dqdb
Topikgazda
válasz Sweet Lou 6 #27972 üzenetére
Sajnos nem igazán. A bétát is eléggé ritkán frissítik.
-
pc360
addikt
55.0.2994.56-ban ha egérrel nyitom az új lapot (
+
), a kurzor nem kerül alapértelmezetten a címsorba, csak aCTRL+T
-re.... Remek új bug.[ Szerkesztve ]
Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu
-
r0by
addikt
Downgradelni lehet valahogy? Iszonyú zavaró ez a fókusz hiány
-
dqdb
Topikgazda
Innen letöltöd az előző telepítőt és fejbe nyomod. Ezután nem lépsz ki belőle, különben frissülni fog.
Ha peched van, akkor változtattak a profil formátumán a legutolsó frissítésben, és ekkor a régebbi verzió el sem fog indulni.
-
nagyúr
Srácok! Ha a könyvjelzőket kiexportálom, és átküldöm mobilra - akkor áttehetem a mobil böngészőbe az egészet?
Ugyanis ott nem látok ilyen opciót a miniben. Valamiért igen szarul ment a droidon a rendes normál opera.De nem szeretnék semmi bejelentkező vackot megadni a kincsiknek. Mióta nem norvég az opera, azóta nincs a bejelentkezéshez bizalmam.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
dqdb
Topikgazda
válasz Polarstar #27978 üzenetére
Ha gyári megoldás nincsen a tömeges importálásra (nem tudom, nem használom a Minit a korlátoltsága miatt), akkor azt még mindig megteheted, hogy bookmarks.html formájában exportálod a könyvjelzőket, ezt feltöltöd valahová átmenetileg, és Opera Miniben kézzel egyenként hozzáadod a linkeket.
Azt ugye tudod, hogy a Mininél a teljes hálózati forgalmad átcsorog a szervereiken?
-
nagyúr
Köszi!
Az lesz. Majd elmolyolok kicsit vele. Megnyitok egy sima olvasó fájlt és onnan nyittatom meg a minivel, majd tárolom. Folderstukit az kezel? a normál biztosan
Ó!! Döbbenetes! A normál mobilos sem tudja nevezni a mentet oldalakat!
Csak és kizárólag neten regivel. Pedig milyen egyszerű is lenne, ha beetetném vele és ott is lenne.
[ Szerkesztve ]
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
dqdb
Topikgazda
Csak azt nem értem, hogy miért van a dev-beta-stable vonal, ha egy nyilvánvaló és rettenetesen idegesítő bugot egyszerűen továbbvisznek pár hét késéssel a stabil változatba ...
#27985: igen, nem ez az egyetlen hasonló hiba, ami végigment a teljes láncon, hogy aztán a következő minor frissítésnél meggyógyuljon.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Mind az asztalin, mind a blackberryn az Opera a fő böngésző. Én kedvelem. Vannak apró döccenők vele, de kifejezetten élhetők. Anno a Performán asszem azzal kedtem. Az iMac-eken már csak az maradt. OS 8-tól.
Szóval nálam az Opera csalás nálkül van kétharmados többségben.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
-
r0by
addikt
Közben, hogy itthon tenném fel linux alá, már van 61-es végű verzió is, de changelog-ot még nem találtam hozzá.
-
Habugi
addikt
Nálam a 61-es verzió előtti utolsóval elkezdte azt csinálni h pl a YT közben random sz@rráfagyott, néha vitte magával az egész rendszert is, hasamra ütök 10-ből kb 2-3-szor.
HW gyorsítás Off mellett természetesen..
A 61-est használom már pár órája, direkt indítottam neki pár fülön YT-ot némítva h kidobja miszerint helyrerázták-e és kopp-kopp eddig úgy tűnik hogy igen.
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Habugi
addikt
Nálam évek óta tartó becsípődés a HW gyorsítás Off.., bőven az "Opera éra" előtti időszakomból.., ne, ne kérdezd meg, nem emlékszem, max annyit tudnék benyögni rá h "rossz tapasztalatok".
Nem tudom pontosan mi volt a 61est megelőző verziószáma de abban valami nagyon csúnyán el volt qrva, ez eddig jónak tűnik.
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
dqdb
Topikgazda
Remélem, nem most kúrják el.
Nekem úgy tűnik, hogy de, igen. Legalábbis Haswell IGP mellett a fejlesztői buildet használva olyan 2 hete napi 4-5 alkalommal omlik össze a videokártya drivere, amiből ugyan magához tér a rendszer, azonban utána az Opera fülei állnak neki összeomlani.[ Szerkesztve ]
-
Cr00py
senior tag
56.0.3051.31 -ra frissített a böngésző. Azóta lett egy kék csík a tetején. Ez megint valami új feature?
-
Cr00py
senior tag
Persze. Kép
Olvasgattam picit, más is panaszkodott, de nála pont az általam említett verzió oldotta meg ezt a hibát, nálam pedig ez hozta elő. Illetve itt az opera logo felett is látszik a csík, nálam viszont ott nem, csak a megnyitott lapok felett.
Nem tudom mennyi köze van hozzá, hogy nálam az alap windows szín az kék. A start menüben az ikonok is kékek. Nem próbáltam még átváltani, hogy maga a z a kék sáv színe is változik-e, vagy sem.
[ Szerkesztve ]
-
Cr00py
senior tag
Ez csak játszós gép, semmi extra. alap windows defender van. Mac-t használok melóra, illetve minden másra, de mivel az nem épp játékra van, így kellett egy asztali.
Annyira nem zavar, valszeg majd eltűnik 1-2 update után, de gondoltam megkérdezem.
btw clean install volt tegnap. Előtte már frissített a böngésző, akkor is ott votl a csík. Letöltöttem újra install után, már a legfrissebb verziót, de így is maradt, pedig akkor semmi program nem volt a gépen, csak a szükséges driverek.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs