- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: Gigászkalmár
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: Villanydrótkecske
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
battisti
tag
válasz
cousin333 #2261 üzenetére
Kikérem magamnak, el szoktam olvasni!
és szokás szt advanced módban telepítettem, de ezt az opicót vsz. félreértelmeztem. Sebaj, majd legközelebb!
Az újabb frissítésekkel kapcs.ban az a helyzet, hogy a másik gépen újabb opera van - sőt közben több version meg build is volt, a következők miatt: bizonyos oldalakon random lezabálja a procit és fagy Amúgy az a benyomásom, hogy ez azóta van, mióta ingyér adják. Szóval ezért ódzkodom. Ez nálam stabil, és ezt is csak azért tettem fel, mert ebben már testre lehet szabni a szörcsöt, és a wikipediák, szótárak meg az imdb nagyon jó helyen lettek így
Ez a priv del így most már nem zavaró (bár számomra is érthetetlen a dolog), egy mozdulattal visszamásolom a filterfájlt, és kész, ez annyira nem fáj. Van hardveres és szoftveres tűzfalam is, így a biztonsággal sosem volt problémám, de ha lesz vmi nagy o/a újítás, frissítek
Egyébként köszi, hogy felvilágosító tevékenységet folytatsz, látod, még nekem is tudsz újat mondani
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Kuponkunyeráló
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Építő/felújító topik
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Nintendo Switch 2
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest