Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
lovi27
addikt
Docker előnye, hogy az egyes feltelepített alkalmazások külön külön ,,konténerekben" futnak, melynek előnye hogy kevesebbet fogyasztanak, mivel mindegyikhez egyfajta minimal OS tartozik...
Kizárt dolognak tartom, hogy virtuális környezetben (konténerben) futtatott alkalmazás kevesebbet fogyaszt, mint natív módon. A konténerben futtatásnak van néhány előnye, de ez nem."Ha mondjuk a NAs-t meghekkelik, akkor a többi alkalmazás biztonságban van."
Fordítva igaz. Azaz, ha egy alkalmazás összeomlik nem rántja magával a többit. De ha magát a rendszert, ami a konténerek működését biztosítja megpiszkálják, akkor már a konténerekkel is azt csinálnak amit akarnak.Először azt kéne kideríteni, hogy arra az alaplapra miért nem megy fel önmagában az OMV. Legalább a konkrét okot kéne megtudni, mert e kerülő út nem járható végtelenségig.
-
Patice
nagyúr
Belevágtam nemrég a Plex-be és kiderült, hogy ha Plex Pass-szal használni akarom a hardveres transzkódolást, akkor ahhoz Intel Quick Sync kell. És mint kiderült, a J5005-ben (meg a J4105-ben is) nincs Intel Quick Sync. A korábbi Apollo Lake cuccokban meg van.
Aztán osztottam, szoroztam és úgy döntöttem, hogy inkább előre menekülök, ezért lett Kaby Lake alapú a rendszerem, a régebbi vasakat meg eladom.
Eladó: Intel NUC J5005, Lenovo dokkoló
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Figyelem!
Megjelent a Debian 10-re épülő OMV 5 stabil kiadása.
Új telepítésre ez a verzió ajánlott.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Surfshark Starter VPN 1 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Surfshark Starter VPN 3 hónap / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Indiana Jones and the Great Circle Prémium edition - GeForce RTX 40xx
- Xbox Game Pass Ultimate 3 hónap
- Warhammer PC játék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest