- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
lovi27
addikt
válasz
envagyok #3828 üzenetére
Az egy gyár alkalmazása, olyan biztos nincs. De több lehetőség is van hasonló megoldásra.
Felteszed az OwnCloud szolgáltatást, annak úgy tudom van androidos appja is és valószínűleg tud hasonló szinkronizációt is. A v3 már a telepítését nem támogatja pluginnal, de nemrég írta valaki, hogy nem bonyolult manuálisan se.
De szerintem ehhez külön plugin se szükséges. Kiválasztasz a Play áruházból egy neked szimpatikus szinkronizáló alkalmazást. Ezek általában több protokollon képesek kommunikálni a céleszközzel (samba, ftp, weddav, stb.), és biztosan találsz köztük olyat, amit könnyűszerrel be tudsz majd állítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Figyelem!
Megjelent a Debian 10-re épülő OMV 5 stabil kiadása.
Új telepítésre ez a verzió ajánlott.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- PlayStation 5
- Reklámblokkolók topikja
- Nintendo Switch 2
- Honda topik
- Path of Exile (ARPG)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged