Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
sad_Vamp
őstag
válasz vadkörte #8563 üzenetére
az a köze, hogy u.a. csináltam mint anno a 3-assal. Mellé instaláltam az ubuntut (csak úgy mindenesetre, ha netán elromik vlmi gép és be kéne fogni a NAS-t helyette pl. ) GPARTED-el lecsökkentettem a particiót.
1 gond ami lehetett, hogy közös SWAP-ot állítottam mind2 linuxnak... erre az OMV4 bekakált (az omv3 anno nem). Ezért gondoltam kikerülöm az ubi-t és rárakom DEBIAN-ra.... de egy percig sem gondoltam volna, hogy ekkora fejfájást fog okozni... semmi sem úgy működik rajta mint "normális" linuxokon... és mindennel csak szopok... de még ma bepróbálkozom.... aztán vagy újra gyalulok vagy nem.Lovi27: az elején nem változtattam, a grubba meg hozzáadta magát az UBI, ennyi történt, ettől semelyik másik linux nem szarik be (mostmár tudom hogy esetleg a debian kivételével még az OMV-n kívül ugye ).
“When the flaws of the system are exposed, it is usually the irritant who gets cast out.”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Figyelem!
Megjelent a Debian 10-re épülő OMV 5 stabil kiadása.
Új telepítésre ez a verzió ajánlott.
- Eredeti játékkulcsok Steamre, Xbox-ra és Playstationre!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Surfshark Starter VPN 1 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Surfshark Starter VPN 3 hónap / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Indiana Jones and the Great Circle Prémium edition - GeForce RTX 40xx
- Xbox Game Pass Ultimate 3 hónap
- Warhammer PC játék
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest