Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- joghurt: frenda dsttöytoi
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
sad_Vamp
őstag
válasz
vadkörte #8563 üzenetére
az a köze, hogy u.a. csináltam mint anno a 3-assal. Mellé instaláltam az ubuntut (csak úgy mindenesetre, ha netán elromik vlmi gép és be kéne fogni a NAS-t helyette pl. ) GPARTED-el lecsökkentettem a particiót.
1 gond ami lehetett, hogy közös SWAP-ot állítottam mind2 linuxnak... erre az OMV4 bekakált (az omv3 anno nem). Ezért gondoltam kikerülöm az ubi-t és rárakom DEBIAN-ra.... de egy percig sem gondoltam volna, hogy ekkora fejfájást fog okozni... semmi sem úgy működik rajta mint "normális" linuxokon... és mindennel csak szopok... de még ma bepróbálkozom.... aztán vagy újra gyalulok vagy nem.Lovi27: az elején nem változtattam, a grubba meg hozzáadta magát az UBI, ennyi történt, ettől semelyik másik linux nem szarik be (mostmár tudom hogy esetleg a debian kivételével még az OMV-n kívül ugye
).
Új hozzászólás Aktív témák
Figyelem!
Megjelent a Debian 10-re épülő OMV 5 stabil kiadása.
Új telepítésre ez a verzió ajánlott.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest