Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
syler123
veterán
Nem tudom hogyan tudnátok segíteni, ha tudnám nem kérnék segítséget
Azért köszi az eddigieket. És elnézést a hosszú forráskódért, utána vettem észe milyen hosszú amikor már nem tudtam szerkeszteni.
A többiektől annyit azért kérdeznék, hogy használjátok a legfrissebb openmediavaultot az openmediavault-transmissionbt 3.0.9-el??
Másnál nem jelentkezik ez a hiba?
Az a baj hogy gondolom reinstall esetén is ugyanez fogadna, hiszen szinte semmit nem állítottam a rendszeren, amit lehetne másképpen. Omv extrák telepítése stb, mindegy teljesen egyértelmű alap lépések...
Ebből nekem az lenne a konklúzió, hogy ez egy összegányolt hulladék rendszer. De mivel nem nagyon van más kis erőforrásigényű alternatíva, ezért szenvedek vele még egy darabig.
Új hozzászólás Aktív témák
Figyelem!
Megjelent a Debian 10-re épülő OMV 5 stabil kiadása.
Új telepítésre ez a verzió ajánlott.
- ASUS RT-N12+ 300Mbps router
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest