Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
mzperx
aktív tag
adott egy ATI 9700 Pro... (ugyan nvidia kártyát kivettem, drivereket levettem, de nem volt teljes reinstall) azz ATI drivereket felrakva ami DirectX, az rendben minden jól fut... azonban az Open GL alapú CAD szoftver, ami a régi Ge2 kártyán (akár Ge2 vagy Quadro2) tökéletesen ment (szépen forgott a nagy bonyolult modell), de az új kártya siralmas... tudtam hogy nem kifejezetten erre a célra készült, de azt hittem, hogy az ilyen jellegű felhasználás nem jelent majd gondot.... de ez nem így lett, ez driver vagy hardver probléma? Esetleg valami építő jellegú bármi....
Aktív témák
Aktív témák
- E-roller topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- Milyen routert?
- Több fény kell, hogy a OnePlus 15T vonzóbb legyen
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Call of Duty: Black Ops 7
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Beszámítás! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! MSI G27C4 E3 27 180Hz FHD VA 1ms gamer monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Benq Zowie XL2411 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus TUF VG249Q 24 144Hz FHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó Xiaomi Redmi 15 6/128GB fekete / 12 hó jótállás
- Használt Steelseries Arctis 7P+ vezeték nélküli gaming headset / 12 hó jótállás
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Új noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest