Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
bobalazs #337 üzenetére
"hogy az fn gomb alatti kombókat nem engedi"
Nem, nem engedi mert ki sem próbáltam mert alapesetben ha OBS ablaka van felül akkor működik bármilyen kombinációval a felvétel és leállítás.
Amint előtérbe kerül a böngésző ablak már inaktív a gyorsbillentyű még mielőtt teljes képernyőre váltanék.
Kutattam a neten mi lehet a probléma Mac-en pl. több jogosultságot is meg kell adni, nem csak az OBS-nek hogy használhatók legyenek a gyorsbillentyűk.
Megtettem de a helyzet változatlan.
Apple Notebook topikban kaptam videós segítséget a beállításokról is ami nálam is ugyanaz csak a segítőnél külső monitoron készült a felvétel.
Igaz ő nem használ gyorsbillentyűt sem de működik a teljes képernyős felvétel.Kíváncsiságból leszedtem Win-re is az OBS-t és probléma nélkül működik a gyorsbillentyű vezérelt, teljes képernyős felvétel és leállítás.
Ezek szerint a valami egyéb Mac vs OBS probléma az én gépemen.
Alkalomadtán megnézem külső monitor is hátha összejön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magyarított Android alkalmazások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- BestBuy ruhás topik
- Motoros topic
- Hálózati / IP kamera
- Kompakt vízhűtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest