Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Mustaros: Torrent jó dolog, de már nem használom.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
bobalazs
üzenetére
"hogy az fn gomb alatti kombókat nem engedi"
Nem, nem engedi mert ki sem próbáltam mert alapesetben ha OBS ablaka van felül akkor működik bármilyen kombinációval a felvétel és leállítás.
Amint előtérbe kerül a böngésző ablak már inaktív a gyorsbillentyű még mielőtt teljes képernyőre váltanék.
Kutattam a neten mi lehet a probléma Mac-en pl. több jogosultságot is meg kell adni, nem csak az OBS-nek hogy használhatók legyenek a gyorsbillentyűk.
Megtettem de a helyzet változatlan.
Apple Notebook topikban kaptam videós segítséget a beállításokról is ami nálam is ugyanaz csak a segítőnél külső monitoron készült a felvétel.
Igaz ő nem használ gyorsbillentyűt sem de működik a teljes képernyős felvétel.Kíváncsiságból leszedtem Win-re is az OBS-t és probléma nélkül működik a gyorsbillentyű vezérelt, teljes képernyős felvétel és leállítás.
Ezek szerint a valami egyéb Mac vs OBS probléma az én gépemen.
Alkalomadtán megnézem külső monitor is hátha összejön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Ableton Live 12 Suite Education
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest