Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Gurulunk, WAZE?!
- Dell Venue 8 Pro
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
samu2062
senior tag
-
samu2062
senior tag
válasz
Zotyatv
üzenetére
Én nem vagyok szakértő, de szerintem az a lényeg, hogy minőségi legyen. Azon felül, kinek mi válik be. Én a motul-t használom például. Vettem kapásból két 5 literest legutóbb. Az egyik belement cserekor, a másikból utántöltögetem, mert eszegeti kicsit.
Apropó eszegetés: 5W30 van benne, ami a gyári ajánlás. Lehet bele szerintetek mást rakni, amit esetleg nem eszeget?
16 XEP, ami már eleve gyárilag is eszegeti az olajat, ezt tudom, de kíváncsi vagyok rá, hogy belemehetne e mondjuk a 10w40, ami ha jól tudom sűrűbb és talán kevésbé enné.
Bocsánat, ha hülyeség az egész.
-
samu2062
senior tag
Csak a szervizlámpa villan föl, vagy villog. Semmi más. Tehát még gyújtásra sem teszi.
Tikakukac benne kell lennie, mert a közelmúltig ezt a kulcsot használtam. Aztán mikor bexart, akkor áttértem a másikra. Ez ami rossz, ez bicskakulcs. A másik meg sima.
Szóval akkor tönkre ment a chip benne, ugye? -
samu2062
senior tag
Én is kérdezhetek?
Az alany, a H astra egyik gyári kulcsa. Nálam az van, hogy nyitja és zárja is az autót, viszont elindítani nem hajlandó.
Amint a gyújtáskapcsolóba helyezem, a műszerfalon felvillan a szervizlámpa, (vagy villogni kezd, erre most nem emlékszem pontosan) és ha elfordítom a kulcsot, nem történik semmi.
Erre van valami megoldás? -
samu2062
senior tag
-
samu2062
senior tag
Sziasztok!
Nemrég lettem, H astra tulaj.
Még nem sokat tudok erről a kocsiról. Így mindjárt az elején ki is égett a bal első izzóm.
Szerintetek milyet érdemes bele venni?
Próbáltam visszakeresni, de nem találtam sok mindent.
Lehet ebbe rakni nagyobb fényerejűt?
+40, vagy mittudomén milyen %-osak vannak. Meg nézegettem olyat, ami 5000k-s például. Ezek jobbak?
Nektek mi vált be? Konkrét típus is jöhet.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- E-roller topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Elektromos autók - motorok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B760 i5 14600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9070 16GB be quiet! Pure Base 500DX 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti Formula Air Mesh G3 400W
- Csak 1 db! 27% Áfás, Új Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest