Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjorngolf
tag
Sziasztok!
Kis segítséget, tanácsot szeretnék kérni. Nővéremék nemrég vettek használtan egy 2000 évek eleji Opel Corsat. Ismerőstől vették, igy gondolván h nem lessz vele gond. Mivel a nővérem párja még csinálta a jogsit az auto egy ideig a garázsban pihent. Most h meglett a jogsi szeretek volna használni az autót, beindították majd a motor leállt. Elvitték ma szerelőhöz, ahol azt mondták h valami széttört a motorban és motorcserés lett... Valakinek valami ötlete,tapasztalata h mi az ami szétvághatta a motort? Bontott motort beszerezni és uj motort rakni a kocsiba (a szerelő azt mondta h kb 250-300 ezer körül állna meg ez) -nem vagyok tisztában hogy milyen áron lehet motorhoz jutni , ez reálisnak tünik? valamint hol érdemes uj (akár bontott) motor után nézni?
Köszönöm előre is a válaszaitokat.
Szép estét -
Bjorngolf
tag
válasz
Tikakukac
üzenetére
Bocsi XD valamiért félregépeltem
Corca C az auto. en csak ennyit tudok h 5 ajtos es benzines (este tudok meg többet akkor énis megnézem a kocsit). Én UK-ban élek ott egy Civicem van.
Csak érdekelne hogy a Corsa C milyen konstrukcio
Mi az amire figyelni kell stb stb.
és jelenleg sajnos azt sem tudom h milyen ár a reális manapság egy Corsa C-ért
-
Bjorngolf
tag
Sziasztok!
Nővérem és férje mostanában szeretnének használtan autot venni. Pár nap múlva mennek megnézni egy 2001-s Opel Corsa D-t. Annyit tudok egyenlőre rola h benzines és h 5 ajtós.
400 e az irányár a kocsiért. Nem vagyok otthon használt auto piacon (nem mo-n élek) szoval nem tudom h ez az ár reális e vagy sem érte.
Valamint arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek ez az auto (marmint a C Corsa mennyire jo konstrukcio, mik a tipushibak, mire figyeljenek mikor átnézik az autot stb.).
Köszönöm előre is a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 64GB 95% (3 hónap Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Corca C az auto. en csak ennyit tudok h 5 ajtos es benzines (este tudok meg többet akkor énis megnézem a kocsit). Én UK-ban élek ott egy Civicem van.
Mi az amire figyelni kell stb stb.