Hirdetés
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- janacsi: Kasztrendszer?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: FGG Madlions MAD G MAX. A tökéletes gamer egér?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garada
őstag
H Astrához keresek megbízható Mini OBD2 Bluetooth diagnosztika ketyerét. Fontos a kis méret, hogy a burkolatot rá tudjam pattintani, ha pedig többet állok a kocsival nem hátrány ha esetleg lenne rajta on/off kapcsoló, hogy ne kelljen kivegyem ha hosszabbat állok. Napokban elpattant egy cső és még időben vettem észre, hogy ereszt a hűtővizem viszont meguntam, hogy nincs például vízhőfok jelzés a kocsiban. Android fejegységre felraktam Torque Pro és kiraktam az összes adatot ami érdekel. Vízhőfok a legfontosabb, viszont a jelenlegi amit használok nem tud például akksi feszültség kijelzést ami érdekelne pluszban például. Tud esetleg valaki bevált diagnosztikát ajánlani? Köszi!
Ezt használom most, a legnagyobb baja az, hogy random eldobálja a jelet menet közben ,szóval valami megbízhatóbb kellene.
-
Garada
őstag
Műszaki után ajtó becsukással nem alszik el a belső világítás.(H Astra ferdehátú 2006) Esélyes, hogy ki lett esetleg rázva valami érzékelő? Hol érdemes keresnem ezt, hogy megoldjam?
-
Garada
őstag
Hátsó lökhárító fényezésre és egy két apróbb hiba javításra kit ajánlanátok aki rendes minőségben és színazonosan fényez nem horror áron elemet?
-
Garada
őstag
Sziasztok!
Milyem megbízható és viszonylag jó áron dolgozó szerelőt, szervizt tudtok javasolni a fővárosban? XIV. és III. kerület előnyben. -
Garada
őstag
válasz
Sanki #106082 üzenetére
Köszi, hogy megosztottad a tapasztalatokat, családban van G Astra is, szóval mindig tanul az ember ezekből a hozzászólásokból, aztán ha bármi gond van, könnyebb kezelni a helyzetet.
Egyébként most találtam rá a topikra, 3 éve hajtok már egy H Astrát, de mindig elfelejtem, hogy a PH-n lassan mindennek is van már saját helye.
-
Garada
őstag
válasz
Garada #106077 üzenetére
Szélvédő sarkánál lévő szigetelésnél volt egy minimális szivárgás, gyári szélvédő, igaz 16 éves az autó de az előző tulajnál esélyes, hogy volt már valami okosság vele. Bal felső sarok egy minimálisan feljebb van mint a jobb felső oldal és onnan volt egy kis szivárgás aminek ez lett az eredménye. Tetőkárpit egy része le, illetve az A oszlop borítása is, a beázást lekezeltem, a sarokrész kapott egy fekete színben passzos vízálló szigetelő anyagot, reméljük többet nem lesz gond vele és nem kell újra szétkapni. Kárpittisztító pedig szerencsére pikk-pakk kiszedte belőle a foltot, amit produkált.
Előrejelzést látván, a héten lesz éles próba ha valóba annyi eső lesz mint amit ígértek.
-
Garada
őstag
Sziasztok!
H astra esetén a műanyag tetődíszlécről szépen lepattogott a festék az évek során ezért le szeretném szedni, hogy megcsiszoljam és újra lefújjam feketével. Kérdés, hogyan tudom anélkül leszedni, hogy megsérüljöm a lemez? Kerestem róla tartalmakat de nem igen találtam semmi igazán értékelhetőt, így segítséget vagy egy linket hozzá nagyon megköszönnék!
-
Garada
őstag
válasz
FoLey-v #95163 üzenetére
Szia!
Köszi az infót, holnap szétkapom és rálesek, remélve a legjobbakat. Opeles berkekben olvastam, hogy a kábelek minőségével itt ott azért akadnak gondok.
MÁS:
Esetleg vannak tapasztalatok H astra tekintetében milyen buktatók vannak Hifi téren?
Vannak kifejezetten bevált hangszórók például amelyeket nagyobb barkácsolás nélkül be lehet szerelni? -
Garada
őstag
Sziasztok!
Mint laikus kérdezem, 2006-os H Astra Essentia hátsó ajtókban találhatóak hangszóró kábel bekötések, vagy ezt utólagosan nekem kell majd megoldani, ha hátra is szeretnék majd hangszórókat venni?
-
Garada
őstag
Üdvözletem!
Opel Astra G 1.4 Twinport Z14XEP motorkódú vas esetében a következő lenne a kérdésem. Előre leszögezem konkrét válaszokat szeretnék nem ellenérveket miért nem. A gyár alapjáraton 100-150k km-re tervezi az élettartam garanciát. 170k-km esetében egy váltóolaj cserét szeretnék elvégezni. Kérdésem, hogyan férhetek hozzá, hogyan kezdjek neki a leeresztésnek és utántöltésnek egyaránt. Válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Mobil flották
- Hegesztés topic
- Milyen egeret válasszak?
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest