Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mohabá 007
üzenetére
Köszi Mohabá nagy segítség volt és adott is egy ötletet

-
Üdv mesterek nem tüntem el csak sajnos nem volt idöm egyáltalán az autóra ma jobban rá nézek . A kód nekem kicsit zavaros de ez jött ki .remélem jól írom

10 5 10 10 5 10 1 9 10 3 5 10 -
válasz
cszolee79
üzenetére
Mohabá olaj az van benne nagyon minimálisan fogy volt már volt már hengfejes is a drága . Többi pontodra felkészülök jövő hétvégére és ha haza jövök neki látok 4 éve nem szereltem

Hibakód elkezdett ki potyogni de nem nagyon igazodok még el rajta felvettem és a napokban lesz időm be küldöm.
Köszi Zoli igen elvileg van ismerősnek csak mire el olvastam mohabá üzenetét be esteledett .
-
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Lehet az lesz ha le tudom rakni az autót de barátnőm azzal is jár dolgozni én meg hétvégente vagyok mostanában itthon.Nem egyszerű igazából már kifogytam ötletekből új autókat nézünk de ezt még használni kell és jó lenne ha beszamitanak .
-
válasz
mohabá 007
üzenetére
Szia Köszönöm a segitő szándékot . Igen nem voltam gépközelben bocsi.
Astra G CC 1598 cm3 55kw X16szr02jh2715 M1ahogy az abs hibakód megjelenik eltünik egyszerre km/h
évekig láncos technikát szereltem de mindig csak irányítva ha mondod mit csináljak megcsinálom . hétvégente vagyok itthon és pont most jöttek rokonok és nem tudtam vele foglalkozni . ja meg ami azóta megjelent hogy folyik az olaj az olaj jel már elötte meg jelent de most már folyamat világít.
motor hibakód amióta megvettük világít de szerelő szerint fals jel hiba kódot nem tudok d emajd lehet el tudom vinni ismerőshöz hogy kinéze . -
Üdv a csapatnak !
Autó ajánló topikban írták hogy érdemes ide be néznem tanácsot kérnem.
Adott egy G Astra
1998 as
1.6 benzin
háromajtósNemrég volt szerelőnél 112 k hagytunk ott és miután elhozztuk nem tartotta az alapjáratot van hogy lefullad
szerelő szerint eddig fals levegőt tudott szívni de most hogy ő kicserélte az egyik csövet már nem tud ezért viselkedik így majd helyre jön amikor vissza vittük neki akkor persze nem csinálta mert nem mindig csinálja .
Emelett ABS lámpa kivillan nincs km/h állás ezt főleg meleg időben csinálja . A korona pedig a 10 liter feletti fogyasztása .
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Apple iPhone 7 32GB fekete független
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest