Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- ZUK Z2 - Kicsi a bors, de erős!
- Meggyi001: Párizs - Rue Buenos-Ayres - a szelfik utcája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HKorn
veterán
na, mivel nem segített senki sem, megkerestem magamnak, hátha valakinek jól jön még, insp felirat kiütése
-
HKorn
veterán
H Astránál, amikor szervizt jelez "Insp" felirattal, azt tudja valaki, hogy kell kiütni?
Van valami gyújtás+ napi számláló nullázós kombó, ahogy emlékszem, de hátha tudja valaki pontosan.
-
HKorn
veterán
tudja valaki, hogy H Astra Z14XEP motorhoz mekkora méretű olajleengedő torx kulcs kell? T40?
-
HKorn
veterán
Z14XEP-be melyik olajszűrő kell? (Astra H 2008.02)
-
HKorn
veterán
válasz
realmadrid #30375 üzenetére
Ez a szénszűrő ez pontosan hol van?
Mennyibe kerül ennek a pucolása\cseréje kb? -
HKorn
veterán
válasz
realmadrid #30370 üzenetére
köszi a tippet, megpróbálom így. De ez akkor se normális, mi lehet a gond? Tanksapkát kellene cserélni?
Azon gondolkodtam, hogy még ha nem is zár jól a sapka, az utastérbe akkor se lenne szabad bejönnie a benzinszagnak.
Elég zavaróan erős tud lenni néha, de változó mikor, még nem jöttem rá. mindegy hogy épp tele a tank vagy üres.
Viszont inkább csak így a meleg időjárásban érezni, télen nem tapasztaltam ilyet.
-
HKorn
veterán
válasz
Calogero #30365 üzenetére
Szuper, hátha tudsz segíteni.
Tanksapkát mennyire lehet megúzni normál esetben? Enyémen hamar lekattanik és olyan mintha nem lenne rajta elég szorosan.
Azért is gondolom mert mostanában mintha benzinszag is érezhető lenne az utastérben, bár nem tudom van e összefüggés közöttük. -
HKorn
veterán
Van itt valakinek H Astrája?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest