Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
válasz
SteeWe
üzenetére
Olcson: Mannol 5W, dragabban: Mobil.
www.opelforum.hu gyujtemeny ->Mobil 1 ESP 0W-40 olajwebshop.hu
Mobil Super 3000 XE 5W-30 olajdokk.hu
Castrol Edge Titanium Fst 0W-30 olajshop.hu
Castrol Edge Titanium Fst 5W-40 olajshop.hu
Castrol Edge Titanium Fst Turbo Diesel 5W-40 the-filtershop.com
Castrol Magnatec 5W-40 C3 olaj24.hu
Total Quartz Ineo Mc3 5W-30 totalolaj.hu
Eni i-Sint Ms 5W-30 olajshop.hu
Shell Helix Ultra AG 5W-30 shellshop.hu
Statoil LazerWay G 5W-30 webautoshop.hu
Mol Dynamic Gold 5W-30 kenoanyagfutar.hu
Motul Specific dexos2 5W-30 motul-bolt.hu
Omv Bixxol special C3 5W-30 premiumolaj.hu
Q8 Formula Special G Long Life 5W-30 formula3000.hu
Eneos Premium Hyper 5W-40 szilkerauto.hu
Eneos Premium Hyper 5W-30 szilkerauto.hu
Gulf Formula Gmd 5W-30 gulf.hu
Fuchs Titan Gt1 Pro Flex 5W-30 olajborze.hu
Liqui Moly Top Tec 4600 5W-30 kicsikocsiautosbolt.hu
Genuine GM Motor Oil dexos2 5W-30 autoteka2000.hu
Valvoline SynPower Mst 5W-30 sgconsult.hu
Mannol O.e.m. Opel 5W.30 the-filtershop.com
Megol Motorenoel Efficiency 5W-30 goldolaj.hu
Ravenol Longlife LSG SAE 5W-30 sct-hungary.hu
Rowe Hightec Synt Rs 5W-30 Hc-Fe west-autoteka.hu
Midland Axxept 5W-30 midland.hu -
Declare
őstag
válasz
SteeWe
üzenetére
A melyik markanal meg fontosabb, hogy biztos helyröl szerezd be. Szoval a "www.olcsoolaj.sk" oldalrol lehetöleg ne
gyakori sajnos az olajhamisitas es föleg nevesincs honlapokon a kiemelt akcioknal lehet szvsz legkönnyebben belejük futni.Szerintem G astrara is igaz, hogy olyan olajat vegyel, ami Dexos2 szabvanynak megfelel (ebben nem vagyok biztos, hogy annal a motornal kell e, de arra tippelnek, hogy igen).
Markak közül meg Mobil1, total, castrol, Liqui-moly meg motul vagy mannol (vagy mindkettöt) szoktak dicserni. 1.6 szivobenzinben nem annyira kulcs kerdes, amelyik kedvezöbb szvsz.
-
SteeWe
aktív tag
válasz
SteeWe
üzenetére
haddent, w333 köszönöm a választokat.
Az ecetes áttörlés hozta meg a vágyott sikert!
Polírpasztával nem igazán akart lejönni. Többszöri ecetes törléssre észrevettem, hogy mintha hozná lefele így ezt folytattam. A polírpasztával csak fényt adtam neki a művelet végén bár a fényezést láthatóan az ecet nem bántotta. Az előző hozzászólásomban az előtte kép alább pedig az eredmény
[link] -
haddent
addikt
válasz
SteeWe
üzenetére
Polírpasztával átdörgölni néhányszor szépen (körkörösen ahogy kell), utánna agyonwaxolni (nem spricnis hülyeséggel hanem kemény wax). Én szerintem ez le kéne hozza.
Ha végképp nem akkor ha van javítód az autóhoz azzal picit bekenni/befújni, ha már teljesen száraz (több nap) akkor vizes, 2000-es dörzspapírral iszonyatóvatosan és csakis körkörösen a környező területekkel együtt lemattítani, majd megismételni az első próbát (sok-sok odaadó polír és wax). De arra számíts, hogy az utóbbi már durva módszer de a foscsíknál biztos jobb lesz
-
trassher
addikt
válasz
SteeWe
üzenetére
Én most megcsináltam itthoni dolgokból ingyen.
Kell hozzá:
-2 darab 2ml-es fecskendő
-Fekete szigszalagIlyen fecskendővel csináltam mert ennek volt megfelelő az átmérője. Kihúzod a belsejét mert az nem kell és az 1ml-es osztásnál elvágod (piros vonal). Utána a piros és fekete vonal közti részre tekersz 3 menetnyi szigszalagot úgy hogy ne érjen túl a cső végén. Azért így és csak ennyit mert ha többet tekersz rá akkor nem fog átférni a lyukon. Ahonnan letört a gyári tartó ott van egy lyuk. Azon áttolod amit csináltál belülről és kész. Mivel megmaradt a fecskendő "szárnya" így nem fog beesni a csődarab.
-
trassher
addikt
válasz
SteeWe
üzenetére
Nekem is ez a mai egyik "játékom". Előző tulaj rakott bele 2 műanyag darabot de úgy zörögnek hogy fáj a fülnek.
Óracsoporton elkezdett tegnap világítani a "Légzsák és övfeszítő rendszer" lámpája. Előre volt tolva koppig az anyósülés majd vissza a helyére. Alatta a kábel szigszalagozva van, már meg sem lepődök rajta. Mi lehet a gond? Kontakthibára gyanakodok de gondoltam hátha találkozott már valaki hasonlóval.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iMac Pro 27" 2017, Xeon W-2191B 18 core, 64 GB RAM, 8 GB GPU, 1 TB SSD - 27% Áfás (0441AB)
- Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 32GB, 2TB SSD, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
gyakori sajnos az olajhamisitas es föleg nevesincs honlapokon a kiemelt akcioknal lehet szvsz legkönnyebben belejük futni.

Polírpasztával nem igazán akart lejönni. Többszöri ecetes törléssre észrevettem, hogy mintha hozná lefele így ezt folytattam. A polírpasztával csak fényt adtam neki a művelet végén bár a fényezést láthatóan az ecet nem bántotta. Az előző hozzászólásomban az előtte kép alább pedig az eredmény