Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Lacko32
tag
válasz
Gaga_30
üzenetére
Miért nem?
Hisz Cola mind, mégis a Pepsit veszed nem a Tescost.
Visszatérve, kötve hiszem hogy az autógyártó olajat gyártana. Dolgoztam 3 évig Opel gyárban, amik a motoron/ban vannak alkatrészek sem Opel/GM
Megveszik valamelyik gyártó olaját, azt bedobozoltatják saját márkára. Ennyi. De hogy az kitől van...?Na, a Motul saját szajré, saját csomagolásban, saját technológiával és globális minősítéssel. Ennyi szerintem bőven elég.
-
Tikakukac
titán
válasz
Gaga_30
üzenetére
Az Opel egy dekát nem fejlesztett rajta, ez is 1 márka olaja, megmondták mi kell és mennyiért, csináljátok meg, szevasz van. Shellről volt szó, mint belemozgató a fórumok szerint.
Az adalékolás a titok, pl. koromlebegtető képesség, amire rakom nyugodtan a nyakamat, hogy elég szar ennél. Nincs vele gond, qrva olcsón megkapod, cseréld sűrűbben és szeva. Fuchs lenne mai napig a kocsiban, de majdnem kétszer cserélek GM-ből azért, na annyira viszont az nem kell egy 1.4 szívóbenyába ami lassan 20 éves

-
mephi666
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Parkside szerszám kibeszélő
- Tesla topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Ubuntu Linux
- Facebook és Messenger
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 27% - Philips Evnia 27M2N3200S IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, egyszerűen, OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

meguint szerettem: viccmárkának tűnik, de 100éves cég és asszem a vw-k meg mercik is meguint kaptak gyárilag (olajra amúgy soha nem volt panaszom, pedig párat kipróbáltam... gm kivételével)