- droidic: A fapados NAS tuningolása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
Borzoló #98194 üzenetére
Véleményem az hogy elég furcsán néz ki egy itt ott rozsda foltos autón tunnying lámpa
És a többiek is erre utaltak szerintem hogy amíg kívül látszatra nincs rendben a kocsi, addig más látszat megoldásra költeni elég visszás dolog
Ami nincs beütve a forgalmiba azért ugorhat a rendszámKaszni rendbetétele után egy komplett polír lehet többet dobna a kocsin mint másik lámpa, bár lehet hogy a polír már nem elég ha nagyon mélyen sérült a lak
Régen szép piros voltFelni meg ízlések és pofonok, én például bottal se piszkálnám meg azt a felnit nem hogy kocsira felrakni, de ez az én ízlésem tükrözi
F Astrát én még nem láttam szépre tuningolva, aminek ne lett volna bazári majom kinézette
Jó kis 60lóerős motor, és is olyat hajtottam igaz az 2001 példány volt és Caravan
Ezt (Rendszámot én takartam ki mert régen nincs közöm a kocsihoz és nem akarok gondot ha valaki rá ismerne)
[kép],[kép],[kép]..............
Ha már Astra
Volt már esetleg linkelve? Ha nem akkor
Ha akarsz egy jót röhögni: ez a videó járt 25 éve a magyar Opelekhez
Totalcar videó szerintem a cím elejét ell kellett volna hagyni mert miért röhögnék azon hogy akkor még voltak ilyen promó anyagok, ma is kellene sok autóhoz és nem kellene a könyvét bújni hogy mi mire való és hol van
(meg talán akkor sokan tudnák hol lehet lámpát kapcsolni hogy hátul is menjen a világításuk, mert menetfénynél sok autó esetén hátul nem világít, szottyos időbe de jó is ilyen kocsit utolérni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest