Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• bul07

nagyúr

válasz Borzoló #98194 üzenetére

Véleményem az hogy elég furcsán néz ki egy itt ott rozsda foltos autón tunnying lámpa

És a többiek is erre utaltak szerintem hogy amíg kívül látszatra nincs rendben a kocsi, addig más látszat megoldásra költeni elég visszás dolog
    Ami nincs beütve a forgalmiba azért ugorhat a rendszám

Kaszni rendbetétele után egy komplett polír lehet többet dobna a kocsin mint másik lámpa, bár lehet hogy a polír már nem elég ha nagyon mélyen sérült a lak
    Régen szép piros volt

Felni meg ízlések és pofonok, én például bottal se piszkálnám meg azt a felnit nem hogy kocsira felrakni, de ez az én ízlésem tükrözi

F Astrát én még nem láttam szépre tuningolva, aminek ne lett volna bazári majom kinézette

Jó kis 60lóerős motor, és is olyat hajtottam igaz az 2001 példány volt és Caravan
    Ezt (Rendszámot én takartam ki mert régen nincs közöm a kocsihoz és nem akarok gondot ha valaki rá ismerne)
    [kép],[kép],[kép]

..............

Ha már Astra

Volt már esetleg linkelve? Ha nem akkor

Ha akarsz egy jót röhögni: ez a videó járt 25 éve a magyar Opelekhez

Totalcar videó szerintem a cím elejét ell kellett volna hagyni mert miért röhögnék azon hogy akkor még voltak ilyen promó anyagok, ma is kellene sok autóhoz és nem kellene a könyvét bújni hogy mi mire való és hol van
    (meg talán akkor sokan tudnák hol lehet lámpát kapcsolni hogy hátul is menjen a világításuk, mert menetfénynél sok autó esetén hátul nem világít, szottyos időbe de jó is ilyen kocsit utolérni)

Új hozzászólás Aktív témák