Hirdetés
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
farkas-j
őstag
válasz
athomi
üzenetére
Mivel az autóm garanciális (még 2 évig), így kénytelen vagyok egyenlőre márkaszervízbe vinni. A disznóságok kiküszöbölése végett minden anyagot (olajat, szűrőket) én viszek, és ott állok az autó mellett, hogy biztosan belekererüljön amit vittem. Sajnos nincs jobb megoldás
Ismeretlenekben nem bízom! Utána majd megy a baráti szerelőhöz, benne tökéletesen megbízom, nem kell ott állni mellette. -
Tikakukac
titán
válasz
athomi
üzenetére
Ugye mekkora poén?
Csak nem tudok rajta röhögni. sajnos.Ó igen, pollenszűrő véletlenül pont ugyanott tud fekete kis ikszet felrajzolni magára gyárilag, mint amit én. Micsoda véletlenek.
Erről ugatok. Egészen addig, amíg az elvben etalon, kiemelt, mindenben leglegleg nevet elbíró szervizek ilyet el tudnak játszani, addig általánosítás lesz és nagyon helyesen is teszik az emberek, hogy bizalmtlanok és kutyáznak. A képlet egyszerű: ha valaki ilyennel lebukik, pároslábbal rúgni ki a parasztot amelyik csinálta és romosra büntetni a szervizt. Ennyi.
Ma rájöttem, hogy gyanúsan az előző f@sz szerelő számlájára mehet egy féltengely is. 2 hónapot legalább ment a kocsi nyitott gumiharanggal és kattog a drága kanyarodva az hamarosan kukás. Éljen, éljen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Mi Vacuum Cleaner mini kézi porszippantó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ismeretlenekben nem bízom! Utána majd megy a baráti szerelőhöz, benne tökéletesen megbízom, nem kell ott állni mellette.
Csak nem tudok rajta röhögni. sajnos.