- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
suits
tag
Sajnos a lehúzom a motort terv nem jött be mert ahova belemegy a motor a tengelye az el van törve.És ha elinditom a fütést egyből elmozdul a szárny bent.Annyit csináltam hogy a rácsot kivűlről leragasztottam ragasztószalaggal így bentről talán nem kap annyi levegőt és kevésbé párásodik.Majd tavasszal viszatérek rá de akkor szét kell szedni az ablaktörlő alatt a vízelvezetőt,a fütés motorburkot stb..Nem egy 5 perces munka.De hogy lehet vmit így megcsinálni nem értem..Minek megy az a motor 7-8 mp-t amikor kb 2 is bőven elég...persze hogy eltörik.Meg ráadásul minden inditáskor..minek?Remélem az Opel mérnökök anyukájának ma csuklós napja volt....
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest