Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
diablo1984
veterán
válasz
Declare
üzenetére
persze, tudom, de a víz ha melegszik akkor annak a vízhófokon jele van, ha kigyullad, akkor már forrik, ha valaki ennek ellenére is hülye, akkor percek alatt lefőzi a kv-t!termosztát állapotára is azonnal tudsz következtetni, mert ha nyitva ragad, akkor nem melegszik, sosem gyullad ki a megfőtt lámpa, csak nem lesz meleg víz fűteni és lassabban melegszik a vas! a vízzel viszont egy időben az olaj is melegszik, mert az közelebb van a tűzhöz, de azt hűteni úgysem tudod, a vízhőfok inkább ad több infót, mint az olajhő, az egy enyhén semmilyen infó egy átlag usernek. amúgy a jó tudni mikor tiporhatod a vasnak kérdésre, jobb nem tudni, városi körülmények között sosem lesz hideg időben kellőképp meleg az olaj, max ha órákat kocsikázol az 1 km-re lévő tescoig, ilyen alapon dízelt venni felesleges, a vízhőből minden még a tiprás is megállapítható! akkor már inkább az olajnyomás lenne hasznosabb, mint az olajhő, mert cseszhetitek, ha forró az olaj, de nincs meg a kellő nyomás, ami a kenéshez kell.....
másrészt mint fő dízelesek, az megnyugtatna, ha semmit sem látnátok de kigyulladna egy mostmár tiporhatod led? engem nem. nálam a kis toyotánál nincs hőfok visszajelzés, csak kéken világít a vízhőfok, míg hideg és elalszik, ha tiporhatom, a fázis többi része amúgy sem érdekel. dízelnél én is melegítettem a vasat, de a dízellel még életben nem szoptam annyit, mint az összes többi kocsimmal együtt, lehet azért, mert egy szétkopott motorost vettem és egy vagyonba volt megcsináltatni......
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Mikrotik routerek
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hyundai, Kia topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lexus, Toyota topik
- Crimson Desert
- Építő/felújító topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Ajkai ólomkristály
- Eleglide M1 elektromos kerékpár
- Bontatlan WORX Landroid Vision M600 AI-alapú robotfűnyíró eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest