Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
trassher
addikt
Ha nincs szűrő leszedő akkor elég oda egy hosszú csavarhúzó + kalapács. Átütöd, eltekered, örülsz.

Most jöttem haza szerelőtől. Klímát nézettem hogy miért nem megy. Áramot kap a kompresszor viszont nem húz be. Nyomás jó, így javítani kell a mágnestekercset. Még jó hogy errefelé van 1-2 jó szaki, máshol megmondanák vegyek új tekercset.
-
7Sony7
addikt
Nem árt menni az autóval előtte, mert a meleg olaj hígabb, jobban kifolyik. Viszont vigyázni kell, ha túl meleg, megégetheti a kezedet, mikor kiszeded a leeresztő csavart. Mielőtt leengeded, nézd meg,le fogod tudi szedni az olajszűrőt, megmoccan-e. Ha nem, és már leengedted az olajat, lehet gondolkozni, hogy mivel mész el szerezni egy olajszűrő fogót.

Nekem maradt otthol 15cm széles, 5cm vastag, kb70 cm hosszú faanyag (fogópár, azt hiszem),ebből egymásra teszek kettőt eltolva, mindkét első kerék elé, és ráállok. Így aláférek.
Csavar nem kell másik, de alátét nem árt. Az olajszűrő gumiperemét meg kell kenni olajjal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- LEGO klub
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Metal Gear Solid
- Linux kezdőknek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Olyan menő, hogy Google nélkül is elfogadnád
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Motorola edge 70 Gadget Grey 512GB 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- Használt 1TB NVME SSD-k - frissítve: 04.11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 268 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285HX, RTX 5060 (multitouch)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest