Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
adorjant
őstag
válasz
erikke17 #30305 üzenetére
Eleinte Gates,de több helyről is panaszt hallottam rá,így most kipróbáltam egy olcsó Daycot,hát 1 évet bírt
Volt még talán Conti is. Persze gondolom nem futnak már ezek teljesen simán így 13 évesen,és hamarabb elhasználódik,pedig görgő is volt már cserélve,ahol kopott volt (mert pl generátor vezető görgőt még soha nem cseréltem egy autón sem,ezidáig)
Persze ez is olyan dolog,hogy szerintem az emberek 90%-nak fel sem tűnne a hang, de engem kikészítZafira 1.6-hoz csak annyit a kollegának,hogy én egyáltalán nem javaslom. Nagyon rövid váltóval szerelik, így persze valamennyire rugalmas, de hangos (autópályán főleg). Nem mellesleg tizenévesen biztosan szereti a motor is
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Ászpárral nyerhet kártyapartit a OnePlus
- Politika
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- BestBuy topik
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest