Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pengeélen
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomyoy
senior tag
Na ez most így teljesen értelmetlen, mert a tárcsás hídhoz teljesen más fékerőszabályzó kell, mint a doboshoz..
ez én is tudom, csak azt nem tudom, hogy mire föl írtad ezt, én nem állítottam az ellenkezőjét. Csak azt írtam, hogy nekem sincs fönt semmi pedig kellene ami doboshoz való.
akitől vettem a hidat, neki sem volt ilyen terhelésfüggő szabályzója, csak ezek a patronok...egyébként azt is ideadta volna... most jut eszembe, hogy neki befigyelt az ABS is....lehet amiben nincs ABS abban van szabályzó és nincs patron. teljesen bekavarodtam és elbizonytalanodtam....

szerk: igen tudom, hogy semmi értelme a hátsó tárcsának, legalább is nem sok, de mivel most vadi új dobot, betéteket munkahengereket kellett volna vennem ami kb.23-24e így megvettem 20 ért kompletten és csak betétek kellenek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic V2 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5520 FHD notebook - i7 7820HQ 16GB DDR4 256GB SSD M1200 4GB WIN11
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest