Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- RetepNyaraB: kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden.
- Gurulunk, WAZE?!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
-
LOGOUT
OP3N DOTT
Új hozzászólás Aktív témák
-
mezois
tag
Felraktam a telomra egy miui 6.5.5.romot de nem tudok beállitani benne Google fiókot csak miui-t gapps állítólag van benne! Van rajta player áruház is de az sem megy!
-
mezois
tag
A xiaomi eu 4.4.2 Zera_S 6.5.5 romot már nem lehet letölteni sehonnan?
-
mezois
tag
Sziasztok! Valaki nem tudna adni egy linket a miui 6.5.5 romhoz mert ami nekem van az valamiért nem megy fel a telóra! Amit meg itt találtam linket az mind halott!
-
mezois
tag
Tudna nekem valaki adni egy linket ahonnan le tudok tölteni egy recoveryt amivel miuit is tudok telepíteni mert a telomrol eltüntet a recovery semmi nincs rajta!
-
mezois
tag
Sziasztok! Volna nekem is egy problémám! Az én telomon nem müködik a kamera ha megnyitom csak a nagy sötétség fogad és pár másodperc után kilép magátol! A másik gond pedig az hogy ha a wifit bekapcsolom a telón itthon megszünik a net ha kikapcsolom vissza jön a net! Mi lehet a gond? Javítható?
-
mezois
tag
Sziasztok! Szeretnék érdeklődni hogy a kamerát ha elindítom és fényképezek nem készít képet csak olyan mintha lefagyna és aztán kilép! Mi lehet a baj? Javítható ez a hiba házilag vagy szervíz?
-
mezois
tag
Sziasztok! Meg tudná valaki mondani hogy a másodlagos sim kártyára ha rendelek netet akkor fogom tudni használni? Vagy csak az elsődlegesen lehet netezni?
-
mezois
tag
Sziasztok! Valaki tudna nekem segíteni abban hogy kb 1 hete nagyon gyorsan merül az aku még akkor is lemerül 50% ra reggeltől 1-2 órára ha egyáltalán nem csinálok rajta semmit! Lehet ezzel kezdeni valamit vagy az aku ment meg! Tíz perc netezés után merül 20%-ot
-
mezois
tag
Sziasztok! Gravitybox-al meglehet valahogy változtatni a gyári zárképernyőt? Mert nekem nem sikerült!
-
mezois
tag
Sziasztok! Kérnék egy kis segitséget! Twrp recowery telepitése előtt kell valamit csinálni a teloval vagy mehet egyből rá a twrp? MTK recowery installer el akarom felrakni!
-
mezois
tag
Sziasztok! Rootoltam a telot és szeretném felrakni a cm12-t tudnátok adni egy linket hogy melyiket érdemes felrakni mert ugy látom van itt több verzió is teljesen kezdő vagyok még ebben remélem sikerülni fog! Számitógép kötelező a felrakáshoz vagy telóról meg tudom csinálni? És még annyit hogy melyik twrp kell hozzá?
-
mezois
tag
A cm12 ben hogy néz ki a zárképernyő? Valaki tudna egy képet felrakni róla?
-
mezois
tag
Üdv flip tokot lehet erre a telora venni valahol?
-
mezois
tag
Frissítés után az op3n dott-os alkalmazásokat le lehet törölni?
-
mezois
tag
sziasztok kérlek segitsetek bekapcsoltam a telon a talk back szolgaltatast most pedig nem tudok semit csinalni még a képernyözárat sem tudom felodani csak angolul beszél hogy tudok a menübe visszajutni hogy kikapcsoljam SOS!!!!!!!
-
mezois
tag
Nekem Igo primo van fent tökéletesen müködik!
-
mezois
tag
Sziasztok! Mi van olyankor ha memoria kártyával csatlakoztatom a számitogépre a telot akkor nem látja ha kiveszem a kártyát akkor látja!
-
mezois
tag
Abode flesh player-t lehet erre a telora telepiteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (156)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (142)
- iPhone 13 Pro / Graphite / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (143)
- iPhone 12 / Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (147)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (152)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest