Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
-
LOGOUT
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Soma77_
tag
válasz
Scoobyka #1133 üzenetére
igen, csakhogy nem ez a tipikus használat szerintem, hanem az, hogy mindenki elkezdi teletömni mindenféle app-al a tabot, mert az emberfia kíváncsi, és főleg ha állandóan fent lóg a Play-en, akkor nagy a csábítás...
és is fegyelmezett user vagyok, de az, hogy 900MB szabad helynél a Play már nem volt hajlandó telepíteni, meg hasonló baromságok, na ott lett elegem...(meg halkan jegyzem meg, a gyerekeknek semennyi belső tárhely nem elég
, de a 2GB meg nevetséges egyszerűen.)
-
tupuk
aktív tag
válasz
Scoobyka #1133 üzenetére
Nekem lenne egy ötletem, amivel mindenki jól járna. Adjátok ki hivatalos frissítésként Abel megoldását. Ha gondoljátok még kicsikét farigcsáljatok rajta hogy még jobb legyen (bár ahogy elnézem lesz ez még jobb az itteni android-mesterek munkája által is).
Mi, a vevők, örülnénk a nagyobb tárhelynek. A Tesco és az Op3n Dott neve, brandje meg szebben csillogna, felértékelődne a márkanév, nőne a vásárlók márkahűsége. És még marketing-célokra is felhasználhatnátok hogy milyen jó fejek vagytok, körbe kampányolhatjátok vele a netet.
Kis meló-befektetés, nagy haszon, mindenki boldog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Építő/felújító topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen notebookot vegyek?
- Linux kezdőknek
- PR-Telecom
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Hardcore café
- Fejhallgatós találkozó
- További aktív témák...
- iPad Pro m2 11" 128GB wifi hibátlan 2026.07.26. Apple Care + full dobozos
- Eladó iPad Pro 13 256GB WIFI + CELLULAR ~1.000.000 Ft újkori ár
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7+ LTE - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Samsung Book Cover Keyboard Slim Galaxy Tab S9
- iPad 9 64GB wifi + cellular. dobozos, hibátlan.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- iPhone Air 256GB Égkék 3 ÉV kiterjesztett garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest