- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Soma77_
tag
válasz
Scoobyka #1133 üzenetére
igen, csakhogy nem ez a tipikus használat szerintem, hanem az, hogy mindenki elkezdi teletömni mindenféle app-al a tabot, mert az emberfia kíváncsi, és főleg ha állandóan fent lóg a Play-en, akkor nagy a csábítás...
és is fegyelmezett user vagyok, de az, hogy 900MB szabad helynél a Play már nem volt hajlandó telepíteni, meg hasonló baromságok, na ott lett elegem...(meg halkan jegyzem meg, a gyerekeknek semennyi belső tárhely nem elég
, de a 2GB meg nevetséges egyszerűen.)
-
tupuk
aktív tag
válasz
Scoobyka #1133 üzenetére
Nekem lenne egy ötletem, amivel mindenki jól járna. Adjátok ki hivatalos frissítésként Abel megoldását. Ha gondoljátok még kicsikét farigcsáljatok rajta hogy még jobb legyen (bár ahogy elnézem lesz ez még jobb az itteni android-mesterek munkája által is).
Mi, a vevők, örülnénk a nagyobb tárhelynek. A Tesco és az Op3n Dott neve, brandje meg szebben csillogna, felértékelődne a márkanév, nőne a vásárlók márkahűsége. És még marketing-célokra is felhasználhatnátok hogy milyen jó fejek vagytok, körbe kampányolhatjátok vele a netet.
Kis meló-befektetés, nagy haszon, mindenki boldog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- BestBuy topik
- Microsoft Excel topic
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Samsung s10 ultra tab 256 wifi+cellular
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest